InvisibleLight Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 meni sve to komicno lakrdijaski.ne marim nacelno za tu grupu nit mislim da imaju neki tajni drustveno-polliticki uticaj,ne vise od drugih interesnih grupa, al mi ova retro-retorika digla pritisak.a o ovom pomenutom bilmezu sve najgore, ukljucujuci ono sto sam rekla gore.uz rasisticka navijacka urlanja, drzavna upozorenje na opasnosti putovanja nasih gradjana u hrvatsku, trovanja iz aviona i ostalih sranja ovih dana ovo velicanje hrabrih srba mu daje po osecaju da smo veliki i da nas zato nepravedno mrze . a gladni i nezadovoljni se samo pecaju na ovo uopste atmosfera u srbiji poslednjih nedelja u srbiji je toliko podgrejana, da imam medije samo jedan dan mogla bih napraviti rat s ostatkom sveta u roku od 5 sati
Eraserhead Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Mene ustvari uzasava koliko ima tih retardiranih portala na temu "srBstva".Internetizacijom u retardaciju.
InvisibleLight Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 pa dobro, i antisrpstvo se dobro drži...sta je to antisrpstvo?
mire Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 sta je to antisrpstvo?rado bih prokomentarisao, ali se plašim "ćutljivih" koji samo vrebaju da izvuku par reči iz konteksta, pa da me još i nazivaju mentolom i slično...zato ću samo reći da se nikad neću takmičiti u sakupljanju pepela
InvisibleLight Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 ih pa sto se bojis da kazes sta mislis, ipak je ovo samo forum ;)ok
mire Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 ih pa sto se bojis da kazes sta mislis, ipak je ovo samo forum ;)okama ko me zna jasno mu je da se ničega ne plašim, nego mi truba da brišem kukis i samo čitam ako me neko izbaci iz takta...evo, detalj- ne volim teofila, a rado ga čitam, samo zato što ne dočekah makar jedan afirmativan tekst za bilo koju pojavu u ovoj srbijiipak, teofil je pametan čoveka lokalni "teofili" malo preteruju
InvisibleLight Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 ama ko me zna jasno mu je da se ničega ne plašim, nego mi truba da brišem kukis i samo čitam ako me neko izbaci iz takta...evo, detalj- ne volim teofila, a rado ga čitam, samo zato što ne dočekah makar jedan afirmativan tekst za bilo koju pojavu u ovoj srbijiipak, teofil je pametan čoveka lokalni "teofili" malo preterujune znam na koji segment njegove kritike mislis ali ne vidim kako bi stetilo srbiji to sto je neko 'njen' kritikuje.totalno je irelevantno sto ga ne volis jer je vazda 'negativan' (svi volimo da citamo lepe stvari i da smo u drustvu ljudi koji pozitivno gledaju na stvari :P), bitno je da li mislis da su mu a) kritike opravdane ili b) nisu, tj da radi ..antisrpskineka ga ,nek pise, mada se ne slazem s gomilom njegovih stavova i iritantan mi je njegova nadobudna poza wannabe intelektualnog giganta ne vidim tu nikakvo delovanje protiv srpstva
Eraserhead Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 pa dobro, i antisrpstvo se dobro drži...Toooo... Daj neki link.
giuseppe Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ajdedobrode, znate da je u pitanju antisrbizam, a ne antisrpstvo, koje je prevaziđeno.http://antisrbizam.com/
mire Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 A, Mire sad si se napenalio. Ko ti je kriv.ma bio na terenu...zlonameran nisam, a ko ce neko da me drka, na volju mu
CrniRok Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Jedno od cescih zaglupljivanja, bar dela nacije, je prica kako je neko gradjanin sveta i slicno,posebno u situaciji kada taj svet gde god da se pojavis trazi vize, pasose, radne dozvole i slicno.
Recommended Posts