DarkAttraktor Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 ma da, to sto je provela godinu ipo dana u zatvoru u mordoviji je zapravo bio jedan publicity stunt :D Link to comment
Caligula Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 (edited) jashta: crni pojas treci dan nista nisam jeo. majstorski, ko diploma Edited March 4, 2014 by CowBoy Link to comment
Prospero Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=t_Xnf5bDBTg sezona lova jbt. super što je x ljudi sa stranje gledalo i snimalo, kroz glavu im verovatno prolazi "nije moje da se mešam", "tako im i treba" itd ... a videćemo pravosuđe šta će uraditi Link to comment
Pontijak Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 bezvezno sve to. u usa je metod kim kardasijan, u srbiji moze metod stanija soraja ili biljana srbljanovic, u rusiji je izgleda metod pussy riot. neka se zabavljaju deca u svetu, svaki put do uspeha je dozvoljen Link to comment
Eraserhead Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=t_Xnf5bDBTg sezona lova jbt. super što je x ljudi sa stranje gledalo i snimalo, kroz glavu im verovatno prolazi "nije moje da se mešam", "tako im i treba" itd ... a videćemo pravosuđe šta će uraditi Fasizam uglavnom ne dolazi zamotan u fasisticke simbole. Link to comment
Roger Sanchez Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Ma to su infiltrirani false flag banderovci, objasnit će pizaz. ... Ova stgeorgijevska vrpca je postala nov amblem™. Link to comment
Eraserhead Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Siguran sam da ce ruske vlasti reagovati, ne bi oni dozvolili da budu kao fasisti iz Ukrajine. Link to comment
Roger Sanchez Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 (edited) Siguran sam da ce ruske vlasti reagovati, ne bi oni dozvolili da budu kao fasisti iz Ukrajine. nikako. nemere biti Saškoa™ u Rusiji, a ne ne... da ovako gnjave izdajničke feminističke komunjare... A da im niko neš ne reče a kamoli pokaže.. Pa valjda će uhapsiti Nadeždu opet.... for her own protection! Edited March 6, 2014 by Roger Sanchez Link to comment
Recommended Posts