Jump to content

pussy riot vs rpc

Featured Replies

Evo ovde bloga advokata devojaka Nikolaja Polozova gde je objavljeno pismo današnje pismo Marije Aljohine o tome šta se desilo posle čitanja presude i kako su devojke sprovedene u zatvor. Ako treba nešto da se pojasni s ruskog, tu sam.

После оглашения приговора нас в сопровождении конвоя и собак спустили в конвойное помещение, распределив по камерам. Спустя несколько минут конвойный попросил дать ему выписку из приговора, а еще через пару минут в камеру влетел спецназ и в нецензурной форме сказал собирать вещи, на мои просьбы дать время, последовала реакция в виде заламывания рук. Я нашла это очень странным, обычно с нами не обходились настолько грубо, значит был приказ. Был приказ доставить нас в автобусе полном спецназа, окруженном полицейскими легковушками и в сопровождении еще двух автобусов полных спецназа по так называемому "коридору" - специально "расчищенной" от пробок полосе на дорогах черех половину Москвы. Что это? Так не возят террористов и людей совершивших преступления против личности, но бросить на 3-х девушек такой ресурс означает только одно - страх. И это удивительно - видеть размах этого страха. Хочется верить, что все закончится хорошо, хотя происходящее говорит об обратном.
  • Replies 1k
  • Views 75k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ma zasto je u koliziji zelja da se izgleda kao prepicka (kakva rec :piggy: ) i sirotinja?pa jesi ti nekad bio u nekom favelolikom kraju beograda, ako ne u pravoj faveli?
Jao, ako ovako nastavite, topik može komotno na PZD. Prvo ovo da aktivistkinje ne treba da teže ka tome da budu lepe i negovane (ili, kako Kauboj kaže, prepičke) jer to valjda obesmišljava njihovu borbu,
jebemmu ovaj forum je minsko polje. Nagazis na naizgled bezopasni busen i ode noga. Nisam rekao da ne treba da budu lepe i negovane, samo sam iz dokolice komentarisao video klip uz kokice i pepsi. Neka budu kakve hoce, meni se bas dopadaju (rec prepichka sam cuo u gradskom prevozu, pricali neki fini momci o nekoj pevaljci valjda, svidela mi se i uvrstio sam je u vokabular)

Edited by CowBoy

(rec prepichka sam cuo u gradskom prevozu, pricali neki fini momci o nekoj pevaljci valjda, svidela mi se i uvrstio sam je u vokabular)
Pazi, samo, da zbog toga ne budeš kulpabilizovan.

oni pacenici iz novosti danas kao anterfile nabise naslov "mackice" se ne zale

• Author

A šta kažeš na ovaj Pussy Riot:mila.jpg

:lolol:

izvinjavam se zbog neukosti, ko je treca gracija?(u lila autfitu)

• Author
izvinjavam se zbog neukosti, ko je treca gracija?(u lila autfitu)
Sve nas to kopka :naughty:

Edited by Syme

Sve nas to kopka :naughty:
je l' hoces da kazes da sam postavila pitanje na koje ne znas odgovor?gde je onaj smajli sto izvodi trbushni ples???
  • Author
je l' hoces da kazes da sam postavila pitanje na koje ne znas odgovor?gde je onaj smajli sto izvodi trbushni ples???
Ja hoću smajli sa ovom u lila obučenom kako izvodi trbušni ples.

kad ne pratite prave zenske pokrete u srbiji.to je dr marina aleksandrovna galogaza, predstavnica ruskih zena u srbiji

• Author
kad ne pratite prave zenske pokrete u srbiji.to je dr marina aleksandrovna galogaza, predstavnica ruskih zena u srbiji
:ziga:

@ šimeja hoću smajli sa smiljinom rukom iz groba (nesto kao ruka sisi spejsik u keri)a zapamticu ti ovu korpu za trbusni ples -_-lubo - je l se ona presvukla na ovoj slici? nije lila ...

Edited by gagorder