Prospero Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 jel ima Putin ("ja kao predsednik države") pravo pomilovanja nakon presude?
Lord Protector Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 jel ima Putin ("ja kao predsednik države") pravo pomilovanja nakon presude?To bi bio hat-trick.
Turnbull Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 (edited) Mala razbila. Nije samo lepotica, već i pametnica.Pošto su prave činjenice takve da mi nikada nismo bile, i nismo, motivisane verskom mržnjom i neprijateljstvom, ništa drugo ne preostaje onima koji nas optužuju nego da pribegnu upotrebi lažnih svedoka. Jedna od njih, Motilda Ivaščenko, postidela se i nije se pojavila na sudu. Lažne dokaze su izneli [Vsevolod] Troicki, [igor] Ponkin i gospođa [Vere] Abramenkova. I ne postoji bilo kakav dokaz za mržnju ili neprijateljstvo u tom takozvanom ispitvanju od strane suda, i moram da kažem neprihvatljivim dokazima, s obzirom na činjenicu da se ne radi o naučnom, rigoroznom, niti objektivnom tekstu već je po sredi prljavo, bezvredni lažljivi komad papira iz doba srednjevekovne inkvizicije. Drugih dokaza, koji kako tako potvrđuju te motive, nema.Tužilac odbija da iznese odlomke iz teksta intervjua sa Pussy Riot zato što su oni glavni dokaz za odsustvo ovog motiva.Po ko zna koji put, navešću taj odlomak. Ja mislim da je to važno. To je iz intervjua za „Ruski reporter“, koji smo dale dan nakon koncerta u hramu Hrista spasitelja, u kome kažemo da poštujemo sve religije a posebno pravoslavnu crkvu. Zato smo bile potresene jer je velika, sjajna, hrišćanska filozofija upotrebljena na tako otrcan način. Mi smo veoma ljute zato što se kvari nešto što je divno.“ To nas još uvek ljuti i za nas je veoma bolno da to gledamo.Neiskazivanje bilo kakve mržnje ili neprijateljstva sa naše strane potvrđeno je od strane svih svedoka koje je odbrana ispitala. A dokaz su i naše ličnosti. Povrh svih drugih izjava koje se tiču ličnosti, volela bih da uzmete u obzir nalaze psihijatrijskih i psiholoških testova kojima u pritvoru, po naredbi istražitelja, bila podvrgnuta. Ekspertski nalazi glase: vrednosti kojima sam posvećena u svom životu su pravda, uzajamno poštovanje, humanost, jednakost i sloboda. To je rekao ekspert, neko ko me ne poznaje i istražitelj Rančenko bi verovatno mnogo više voleo da je on napisao nešto drugo. Izgleda, ipak, da ima više ljudi koji žive i vrednuju istinu, i što se toga tiče Biblija je u pravu.Na kraju, htela bih da citiram pesmu Pussy Riota zato što su se, ma kako to čudno moglo da izgleda, sve naše pesme pokazale proročanskim, uključujući onu koja kaže: „Šef KGB-a, njihov glavni svetac, sprovešće demonstrante u zatvor“. To se odnosi na nas. A sada bih htela da citiram, ipak, sledeći stih:„Otvorite vrata, skinite epolete,osetite s nama miris slobode.“Svih Edited August 17, 2012 by Syme
Lord Protector Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Mala razbila. Nije samo lepotica, već i pametnica.Ti veruješ da je ovo ona napisala?
Turnbull Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Ti veruješ da je ovo ona napisala?Naravno da ne, napisao je lučonoša lično.
Eraserhead Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Imale su srece, mogle su da prodju kao ruski Assange
Аврам Гојић Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) Ti veruješ da je ovo ona napisala?a ko je napisao? Edited August 17, 2012 by Marko M. Dabovic
Lord Protector Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) a ko je napisao?Ne znam, voleo bih da upoznam tog čoveka. Stvarno. Ova mala to nije, sigurno.Završna reč je izvrsna, BTW. Edited August 17, 2012 by slow
Lezilebovich Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) verovatno neki ogranak™ :huh:edit: slow, ti znaš tu devojku, pa si toliko siguran ? mala nije napisala, no je sigurno napisao čovek. valjda žena to nume, šta li ? Edited August 17, 2012 by Lezilebovich
Аврам Гојић Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Ne znam, voleo bih da upoznam tog čoveka. Stvarno. Ova mala to nije, sigurno.na osnovu cega tvrdis da apsolvent filozofije na najprestiznijem univerzitetu u Rusiji nije sposoban da ovo sroci?
Lord Protector Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 verovatno neki ogranak™ :huh:edit: slow, ti znaš tu devojku, pa si toliko siguran ?Vodim topic o njenoj vagini, kako da je ne znam.
Аврам Гојић Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Vodim topic o njenoj vagini, kako da je ne znam. ne, ozbiljno. argumentuj zasto si siguran da nije ona pisala.
Lord Protector Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 na osnovu cega tvrdis da apsolvent filozofije na najprestiznijem univerzitetu u Rusiji nije sposoban da ovo sroci?Moraću da napišem poduži post
Аврам Гојић Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Moraću da napišem poduži postne moras, ali bi bilo jako pozeljno.
Bujodrag Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 . Ova mala to nije, sigurno.Na osnovu čega si tako siguran? Imaš li insajderske informacije?
Recommended Posts