dig_chohano Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Uloguj se oko 11 večeras, tad će ova da završi obrazloženje, ako u međuvremenu ne skapa od iznemoglosti.
betty Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 :Dja se samo nadam da ce rusi ispasti jajare do kraja, te da ce duzina obrazlozenja ujedno biti i najveca kazna.nadam se.
ToniAdams Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 ovo jos traje? vala ako ne dobiju po nekoliko dozivotnih nista nisu uradili.
Аврам Гојић Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 sta fali, mogli su i da ih rascetvore, kamenuju ili streljaju, jel rekao Putin da bi drugde prosle mnogo gore
nera Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Srbija moze da odahne, Rusija je bezbedna.Nije dovoljno bezbedna, rulja na Blicu smatra da ih treba rascereciti za primer svim ostalim stranim placenicima i domacim izdajnicima.Mene vise interesuje, da ne kazem brine, sta ih ceka u naredne dve godine u gulagu?
MayDay Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 ovo je neverovatno strasno. bas sam se iznervirala.a jos je i slucaj medijski istaknut. ko zna sta se desava sa manje poznatim ljudima koji imaju nesrecu da zive u takvim drzavama.
Аврам Гојић Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nije dovoljno bezbedna, rulja na Blicu smatra da ih treba rascereciti za primer svim ostalim stranim placenicima i domacim izdajnicima.Mene vise interesuje, da ne kazem brine, sta ih ceka u naredne dve godine u gulagu? gotovo sigurno - tretman u skladu sa Zenevskom konvencijom, da se pokaze Zapadu kako je fino ziveti u Rusiji i da se zacepe usta zlobnicima
Aion Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Od sada pa nadalje, svaki ljubitelj lika i dela iskompleksiranog kepeca je moj licni nepreijatelj!
Recommended Posts