gone fishing Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 još 3 epizode ove sezone u naredne 3 nedelje, barem tako stoji na imbd
mandingo Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Serija je sranje, naravno. Predvidljiva do bola, fulerovski (izgleda su ga kasno nogirali) vizuelno pretenciozna, ni pola S od star treka. Srecom, nisam nista bolje ni ocekivao. Ostaje da se ceka 2 sezona orvilla...Sent from my Paris_X using Tapatalk
Mil@n Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Sačekaće ovo novo, krenuo sam redom na netflixu pa povremeno odgledam koju, tek sam na drugoj sezoni originalne serije iz 69.
Mil@n Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 5 minutes ago, hazard said: Srećom te TOS ima samo 3 sezone Da, da, na momente je zanimljivo, na momente dosadno, ali ipak je iznenađujuće gledljivo za nešto toliko matoro. Ideje za epizodu i priče su ok, izvedbe variraju.
vathra Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 2 hours ago, Mil@n said: Па се ти само качи са Миралемом...
Њујоркер Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Najezih se zavrsnom scenom. A samo minut pre iste pitah se sta li radi i u kom kutku Galaksije ljusti mucenicu Pajk... AAARRGH! Ko ce iscekati drugu sezonu.
Arkadija Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Kakva šećerna vodica od kraja sezone. Taman sam pomislila da će se ponet momentumom prethodnih epizoda, dogoditi neki epski fajt sa Klingoncima, a ono svi u glas zapavaše mi smo starfleat, mi smo istraživači i sl.
mandingo Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Ostaje da se nadamo kako ce serija popraviti u drugoj epizodi... osim kod TOS, kod svih drugih je prva sezona najslabija. That being said, ekipa koja ovo radi mi ne uliva bas poverenje... Ili nikad nisu imali veze sa ST, nisu fanovi franshize ili su JJ trek leftoveri, sto je valjda najgora opcija. CBS i Paramount su dokazani idioti u svom ponasanju prema ST i prema fanovima. Njihova nebulozna potraga za novim fanovima je skoro totalno unistila buducnost franshize... Jebo ih JJ i Kelvin timeline. Srecom, ima vise stotina epizoda i nekoliko (4-5) filmova pa ce se opet gledati.
mustang Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 poserem se na zadnju epizodu...blah blah bljak...kakva splacina gluposti usrase skroz
MilenaS Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Pogledala konačno Discovery... Spoiler OMG šta je sa tim Star Trekom, debilnost na kvadrat, neki lepi momenti, ali završetak... tipa ej kčeri sd ču raznesem ovu planetu, aj majko molim teeee ko boga nemoj tooo da radiš, ubiču seeeeee.... dobro de, nemoj se ubiješ, evo neću da ih raznesem... dajmo našem robu da kontroliše tu bombu... debilni kraj serije, grozota i razočaranje.
GlenGeglach Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Meni je jos bilo ok do pola sezone sve dok nisu poceli sa parallel universe.
Shan Jan Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Stize polako druga sezona... I najbolji komentar: Quote I used to be human, now I've been surgically altered into a Vulcan. This way I feel no emotion whatsoever when watching Star Trek: Discovery
Њујоркер Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1701 je danas i vreme za novu sezonu STDija. Izbindzovao sam sva 4 sorta i prvu epizodu u cugu. Sto se sortija tice, s obzirom da ko i svaki treki ludujem za kontinuitetom, najbolje mi je legao Brajtest Star, u kojoj upoznajemo kako je Saru pokupljen od Starflita sa maticne planete. Potom sledi ludacka Madova epizoda Iskejp Artist, sa sjajnim veleobrtom na kraju. Prica sa Tili (Ranavej) mi je bila okej samo zato sto volim Tili, a Kalipso totalni fijasko. Kad kompjuter pusti suzu, hologramsku, najtezu, jbt... Sto se glavnog jela tice, cini mi se da smo na odlicnom startu. Sjajna epizoda, puna akcije, dosta humora, s fantasticnim kapetanom Pajkom iiii... Majklom, koja jos uvek obozava da patronizira sve i svakoga. To je jedini minus (uz one spejsbols overdrajv satlove koje niko nume da vozi, osim naravno Majkla). Velika razlika od prilicno mesi pocetka prosle sezone, koja kad se poredi sa svim ostalim prvosezonskim STovima je opet jaca za koplje ili dva. Dakle, ima zasta da se nadamo, jos samo neko da Majklu uturi krpu (ili bilo sta) u usta, iii....
Recommended Posts