jms_uk Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Mislis Avro RJ ;) Da, zaboravih na dzambolino, kad je beowl ove velike pominjao :)
namenski Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 (edited) Mislis Avro RJ ;) Pa necemo mak na konac... A nema ni nekog od dezurnih za Ruse da utrci sa Il-96 ;) Edit, podsecanje: najlepsi jos aktivni 4 motorac kojim sam se vozio Edited February 25, 2014 by namenski_01
Đipalo Junuz Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Kad smo kod četvoromotoraca, još 20-30 ovakvih komada pravi buku po svetu: Imao sam sreće da jednom letim u tom čudu, vrlo neobičan avion, Il-62... A zakačih i jedan let u ovome: Opet Iljušin, Il-18... Mislim da i oni još zuje ponegde...
namenski Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 (edited) @ fanjo: :0.6: Ovo su vec niski udarci A nije da ne lete: Vladivostok, tu skoro, direkt iz Pjongjanga... Pa ovaj, daleko najpraviji, obaska sto sam daaaaavno imao prilike da od Rima do Beograda vidim kako izgleda jedan motor zaustavljen sa sve elisom postavljenom na noz ili kako se vec kaze. I nije samo Red Bull, ima ih aktivnih po Africi i Juznoj Americi. I konacno jedan itekakav, na stranu sto je prvi od komercijalnih serijskih putnickih pre Konkorda probio zvucni zid: B-707 neka broji neko drugi :P , ne racunajuci vojne, bice da i njih jos po negde koriste. Ali, bojim se da vise nema Edited February 26, 2014 by namenski_01
jms_uk Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 B-707 neka broji neko drugi :P , ne racunajuci vojne, bice da i njih jos po negde koriste. Na zalost nema. Ja sam planirao bar jedan let SAHA kompanijom, ali su ih penzionisali nekih 6 meseci ranije nego sto je bilo planirano. Oni su bili poslednji civilni operateri.
namenski Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Na zalost nema. Ja sam planirao bar jedan let SAHA kompanijom, ali su ih penzionisali nekih 6 meseci ranije nego sto je bilo planirano. Oni su bili poslednji civilni operateri. Steta. Ipak je bio #1.
Prospero Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 carevi :ziga: http://www.youtube.com/watch?v=9ruArctYYbM
Tresko Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Danas prvi put video Yak-130. Neopisivo prelep aviončić. Mogu da se pohvalim da sam sedeo u kokpitu, ali italijanske različice M-346A Master.
jms_uk Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Mogu da se pohvalim da sam sedeo u kokpitu, ali italijanske različice M-346A Master. Na zemlji, ili u vazduhu?
Tresko Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Na zemlji, ili u vazduhu? Na zemlji, ali obećali su mi da ću moći jednom i u vazduhu...
akibono Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 svaka čast :) vrlo perspektivan dizajn inače imaju i kinezi 'svoj' Jak, Hongdu L-15 vrlo sličan samo sa drugačije rešenim motorima (projekat je 'nezvanično' pomognut od strane Jakovljev biroa)
jms_uk Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Odlican osecaj prostranosti u biznis klasi - samo je pitanje gde ce ovi sto sede u sredini da odloze svoje stvari :D
Recommended Posts