Jump to content
IGNORED

Avijacija bez granica...

dare...

Recommended Posts

Posted
Ne znam LHR-JFK let, nisam nikada dolazio sa te strane (jesam Gatwick - Dallas, Gatwick - Phoenix).6 sati?
block time 8 sati - sam let negde oko 6.ja negde procitah da je osnova LCC iskoriscenost aviona. po Evropi EasyJet ili Ryanair obrnu po 12-13 letova dnevno. preko okeana ne bi mogli vise od 3. na istu temu - oni okrenu avion za 25 minuta. koliko bi trebalo da se isprazni i napuni jedan B747? malo vise od toga :)sto se tice Alitalie, njih su kao hteli da kupe KLM/AirFrance, ali su nesto skoro propali ti pregovori.
Posted

šta mislite ko će pre da ode, oni ili JAT?

Posted

videli smo ko je pobedio na izborima u Italiji, sad da vidimo ko ce u Srbiji, pa ce se onda mozda i znati ;)

Posted

Ja tipujem na Alitaliju bez obzira na naše rezultate.

Posted

Izgleda da Rusi uzimaju AZ, tako da ce mozda i dici ruke od nas, nadam se...

Posted

Bojim se da nećemo biti te sreće...

Posted

Izgleda da ce se i CSA privatizovati i to za izuzetno male pare (oko 200 meleona eura), tako da to nama ne ide nikako u prilog, oborice nam cenu i to znatno..

Posted

Henri Ford je eksperimentisao i s avionima. Ovaj je predstavljen 1926., znači avion marke Ford:FORD_1.jpgFORD_2.jpgNew20Ford20-204.jpg

Posted
Henri Ford je eksperimentisao i s avionima. Ovaj je predstavljen 1926., znači avion marke Ford:
sa sve volanima i menjacem :)
Posted
sa sve volanima i menjacem :)
Nisam pilot, ali rekao bih da se tom ručicom reguliše visina, a 2 upravljača sam video na više aviona.
Posted
Nisam pilot, ali rekao bih da se tom ručicom reguliše visina, a 2 upravljača sam video na više aviona.
ma to je ok, nego sam mislio na izgled - mozda je trebalo pod navodnicima, jer lice puno na menjac i volan iz automobila.
Posted

Ljudi su svakakve stvari koristili za letenje...Aero20Car-2.jpgAero20Car-1.jpg

• 4 weeks later...
Posted

:)i kod mene instaliran bio na PC-u, kao i sad na XP-u pod Parallelssvaki put kad se pojavi fascinira me koliko letova i destinacija imaju svaki dan