April 16, 200816 yr Ne znam LHR-JFK let, nisam nikada dolazio sa te strane (jesam Gatwick - Dallas, Gatwick - Phoenix).6 sati?block time 8 sati - sam let negde oko 6.ja negde procitah da je osnova LCC iskoriscenost aviona. po Evropi EasyJet ili Ryanair obrnu po 12-13 letova dnevno. preko okeana ne bi mogli vise od 3. na istu temu - oni okrenu avion za 25 minuta. koliko bi trebalo da se isprazni i napuni jedan B747? malo vise od toga :)sto se tice Alitalie, njih su kao hteli da kupe KLM/AirFrance, ali su nesto skoro propali ti pregovori.
April 17, 200816 yr videli smo ko je pobedio na izborima u Italiji, sad da vidimo ko ce u Srbiji, pa ce se onda mozda i znati ;)
April 23, 200816 yr Izgleda da ce se i CSA privatizovati i to za izuzetno male pare (oko 200 meleona eura), tako da to nama ne ide nikako u prilog, oborice nam cenu i to znatno..
April 24, 200816 yr Henri Ford je eksperimentisao i s avionima. Ovaj je predstavljen 1926., znači avion marke Ford:
April 24, 200816 yr Henri Ford je eksperimentisao i s avionima. Ovaj je predstavljen 1926., znači avion marke Ford:sa sve volanima i menjacem :)
April 25, 200816 yr sa sve volanima i menjacem :)Nisam pilot, ali rekao bih da se tom ručicom reguliše visina, a 2 upravljača sam video na više aviona.
April 25, 200816 yr Nisam pilot, ali rekao bih da se tom ručicom reguliše visina, a 2 upravljača sam video na više aviona.ma to je ok, nego sam mislio na izgled - mozda je trebalo pod navodnicima, jer lice puno na menjac i volan iz automobila.
May 23, 200816 yr Sa sajta Star Alliance moze da se besplatno skine ovaj Fantastican Screen SaverKoristim ga vec 5 godina. Edited May 23, 200816 yr by Yoyogi
May 23, 200816 yr :)i kod mene instaliran bio na PC-u, kao i sad na XP-u pod Parallelssvaki put kad se pojavi fascinira me koliko letova i destinacija imaju svaki dan