January 11, 201114 yr Drugovi i drugarice, poleteo je J-20. Sa WS-10 motorima. " field erupt in cheer. fence party erupt in cheers, I am crying"" 2001 now is up and away "" long live motherland".http://www.youtube.com/watch?v=o8uJ6jFBBQM&feature=player_embedded
January 25, 201114 yr pa to je 'zgleda satelitova interpretacija sjene od avijon. impresionistička. NOTE: the orange colored 'shadow' to the upper left is actually an artifact of the satellite cameras which is caused by the plane's motion. You see this in GE with planes and cars (the further away, the faster the object). Edited January 25, 201114 yr by Roger Sanchez
January 25, 201114 yr ok..moje vidjenje neba i nasheg mesta na njemu je mnoogoo drugachije od tog sa metalima i motorimaja i dalje vidim skajdajvera u mnoogoo sharenom odelu :P
January 26, 201114 yr izvini al jesi ti bio nekad na tom nebu osim zashticen u 1 takvoj limenoj konzervi?pipnuo oblak?
January 26, 201114 yr ma,ok..nego ovaj Rodzer sigurno nije nikad..on ce meni ,,ah...zene ,, :P borise,kako?
January 26, 201114 yr pa jeste Ruđer u pravu, šta se hvališ. skajdajving je postalo very gay, od kada se ovo pojavilo:
January 26, 201114 yr moze i to,ljudi ptice ja sam prevashodno za sve oblike avijacije koji iskljuchuju motore i skalamerije
January 27, 201114 yr ma dobro to,vidim avion,nego sam mislila za ovo shareno da je skajdajverKoji leti bar nekoliko desetina kilometara iznad aviona [pa samim time i blize satelitu] pa deluju kao da su iste velicine?:P