Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Avijacija bez granica...

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 252.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pre nekoliko dana sam leteo sa Reuniona na Madagaskar, kompanijom Air Austral.    Kako je jedan njihov Airbus 220-300 trenutno ispred hangara bez levog motora, unajmili su (wet lease, avion i p

• Opet makete... Moj poslednju "uradak" , Let L-13 Blanik, u razmeri 1/32, češke firme Planet Models (resin) , urađen u bojama Aero Kluba Žarko Zrenjanin iz Zrenjanina, daleka 1982.    

• General Melchett
    General Melchett

Ima nas još.  Tek sada videh da ste spominjali Lancastera sa zvezdastim motorima. Ovaj sam uradio pre nekoliko godina Airfix 1/72  

Posted Images

• 2 weeks later...

Nad [zapadnom] Evropom je malo guzva :Dpicture1zziu.png

Simpa je ona kolona uz španjolsku obalu... :lol:Letim i ja, još samo par dana.. :wub:

Letim i ja, još samo par dana.. :wub:
Gde ces?
Gde ces?
CDG.. prvi put na 1 pravi veliki aerodrom. J'ai peur.. :D

Tesko da ces igde leteti. Na LHR i CDG je takav backlog, da ce to potrajati 10-ak dana dok se sve ne pocisti.

Ja bih trebalo da letim u cetvrtak, i jedino sto me jos drzi je da mi je prvi aerodrom BHX :)

Sveti :ziga: ce ti uslisiti zelju ako si bio dobar ove godine.

Je l to vazi samo za sve letove? Koliko vidim, sa frankfurtskog lete za London. Jms, reci da ima sanse da poletim u cetvrtak. Za povratak me bas briga.
Ja bih na tvom mestu proveravao par puta dnevno, svaki dan do cetvrtka - a onda ih zvao jos vise.http://www.traveldaily.co.uk/AsiaPacificNews/Detail.aspx?Section=21420
Je l to vazi samo za sve letove? Koliko vidim, sa frankfurtskog lete za London. Jms, reci da ima sanse da poletim u cetvrtak. Za povratak me bas briga.
LHR, LGW, LTN, STN ili LCY?
LHR
Not looking good :(Mozda da pitas da te prebace na BHX ili MAN [pa vozom za LON] - mada problem i kod FRA i LHR je to sto ce prvo otkazati short haul destinacije.picture1gom.png
Ovi otkazani se prebacuju za sledeci dan?
Ako pitas za putnike - da, ali samo na one letove gde ima mesta i koji lete. Nece da skidaju ove sa vec rezervisanim kartama. Vidim da neke kompanije ostavljaju prtljag i onda napune sva sedista i dodatno gorivo, ali to je uglavnom za long haul.edit: LH ili BA?

Edited by jms_uk

Tesko da ces igde leteti. Na LHR i CDG je takav backlog, da ce to potrajati 10-ak dana dok se sve ne pocisti.
Kajgod. Na Pleso i sa Plesa pa do i od CDG se leti ko po špagi.

Mozda te prebace na Orly