Jump to content
IGNORED

Avijacija bez granica...

dare...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Simpa je ona kolona uz španjolsku obalu... :lol:Letim i ja, još samo par dana.. :wub:

Posted
Gde ces?
CDG.. prvi put na 1 pravi veliki aerodrom. J'ai peur.. :D
Posted

Tesko da ces igde leteti. Na LHR i CDG je takav backlog, da ce to potrajati 10-ak dana dok se sve ne pocisti.

Posted

Ja bih trebalo da letim u cetvrtak, i jedino sto me jos drzi je da mi je prvi aerodrom BHX :)

Posted

Sveti :ziga: ce ti uslisiti zelju ako si bio dobar ove godine.

Posted
Je l to vazi samo za sve letove? Koliko vidim, sa frankfurtskog lete za London. Jms, reci da ima sanse da poletim u cetvrtak. Za povratak me bas briga.
LHR, LGW, LTN, STN ili LCY?
Posted
LHR
Not looking good :(Mozda da pitas da te prebace na BHX ili MAN [pa vozom za LON] - mada problem i kod FRA i LHR je to sto ce prvo otkazati short haul destinacije.picture1gom.png
Posted (edited)
Ovi otkazani se prebacuju za sledeci dan?
Ako pitas za putnike - da, ali samo na one letove gde ima mesta i koji lete. Nece da skidaju ove sa vec rezervisanim kartama. Vidim da neke kompanije ostavljaju prtljag i onda napune sva sedista i dodatno gorivo, ali to je uglavnom za long haul.edit: LH ili BA? Edited by jms_uk
Posted
Tesko da ces igde leteti. Na LHR i CDG je takav backlog, da ce to potrajati 10-ak dana dok se sve ne pocisti.
Kajgod. Na Pleso i sa Plesa pa do i od CDG se leti ko po špagi.