nera Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Rekla bih da drug clan cilja na roditelje koji guraju cerke u gaming jer su nanjusili pare. Same cerke (a i mnogi sin) bi kapiram samo da ih se ostavi na miru da biraju prema sopstvenim interesovanjima. Zamisli da roditelji i drustvo samo uloze napor da pokazu deci sta sve postoji od interesovanja a puste ih da sami biraju. Znam, shokantan koncept...
Vila Šindivila Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 1 hour ago, Zabalujev said: Al sve to nije bilo bitno dok gejming nije počeo da donosi pare. Gejmerima, to jest. Немој издвајати гејминг из ширег корпуса индустрије забаве. То је, обрни окрени, индустрија играчака, која је нањушила лову у фанатичном сегментирању тржишта давно пре Лола и Доте.
Zabalujev Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 1 hour ago, gospa buba said: da li gejminzi uzivaju ozbiljan drushtveni ugled? Sada kada gejmeri pune hale publikom i mlate pare od strimovanja, svakako, i na Nikelodeonu ide serija koja prati gejmersku družinu gde ima i ženskih likova. Bolje je od Tinejdž veštice, ali nije bolje od Kida Opasnost. Nije bilo tako davno kada gejming i gejmeri nisu bili kul. Ali to je možda to tih gejmera, ko zna. Just now, Vila Šindivila said: Немој издвајати гејминг из ширег корпуса индустрије забаве. То је, обрни окрени, индустрија играчака, која је нањушила лову у фанатичном сегментирању тржишта давно пре Лола и Доте. Jbg, svako se češe tamo gde ga svrbi. Ja sam starinski (loš) gejmer.
Tsai Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 (edited) Kolko je poludela ova jadna pizdurina Edited October 1, 2019 by Tsai
levi Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 https://www.eurohoops.net/en/euroleague/940313/alba-berlin-wont-longer-use-cheerleaders-not-appropriate-to-our-time/ Quote Alba Berlin won’t longer use cheerleaders: “Not appropriate to our time” "In our home games, an impression has been created according to which the women at Alba are mainly responsible for the dancing break entertainment while men play basketball. The reality in our club is different: With our broad youth program, we have inspired girls and boys alike to join our sport. In the future, we want to promote even women in basketball as players, for them to become role models."
3opge Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 36 minutes ago, levi said: https://www.eurohoops.net/en/euroleague/940313/alba-berlin-wont-longer-use-cheerleaders-not-appropriate-to-our-time/ hvala bogu, zaista najodvratnije ponizavanje zena koje postoji u savremenoj zapadnoj kulturi.
Jeremija Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Stvarno krajne vreme, baš mi bila odvratna sva ta seksploatacija.
francuski sobar Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Dobro Berlin oni se sad tu nešto foliraju a nije tu ni bila neka bogznakakva tradicija toga nego mene interesuje Amerika. Tamo se idelni rodni model njega kao kvoterbeka u škoskom timu i nje kao vođe navijačica istog nameće odmalena ne samo kroz popularnu kulturu nego i u samom obrzovnom sistemui i svim ostalim društvenim sferama. Ima li tu makar ironijskih nagoveštaja ikakve promene?
Weenie Pooh Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Ima, ima, sve je više ženskih kvoterbekova i muških vođa navijača...
slepa živana Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 (edited) 15 hours ago, francuski sobar said: Dobro Berlin oni se sad tu nešto foliraju a nije tu ni bila neka bogznakakva tradicija toga nego mene interesuje Amerika. Tamo se idelni rodni model njega kao kvoterbeka u škoskom timu i nje kao vođe navijačica istog nameće odmalena ne samo kroz popularnu kulturu nego i u samom obrzovnom sistemui i svim ostalim društvenim sferama. Ima li tu makar ironijskih nagoveštaja ikakve promene? ima onaj film sa dajanom kiton. Edited October 8, 2019 by slepa živana
Recommended Posts