June 4, 20195 yr 3 minutes ago, Leia said: Ok i nek je tako, ionako od pocetka pricam da verujem da nije nivo testosterona jedini relevantni pokazatelj za snagu, izdrzljivost itd itd pa samim tim i konkurentnost u sportskim takmicenjima. U to ne ulazim, ja svakako nisam strucan da dajem sud o tome. Samo sam doprineo raspravi informacijom da se pored zena i muskarci sportisti testiraju na visak testosterona i da se ako je takav visak utvrdjen to tretira kao nedozvoljen doping.
June 4, 20195 yr 6 minutes ago, Radoye said: Pise izmedju ostalog tamo da kad se prirodni testosteron stvara u ljudskom telu da se stvara i neki drugi hormon, i da se testira odnos ta dva hormona. Ako je veci od 4:1 u korist testosterona ti padas na testu bio musko ili zensko (ili vec stagod). zato sto be unosenja sinteticko testosterona obicno nece biti taj odnos testosterona i epitestosterona, vec ce biti priblizno 1:1. to je nacin da se utvrdi doping testosteronom, ne apsolutne vrednosti, zato sto prilicno variraju. to sa semenyom je nevidjena glupost i diskriminacija, neki sportisti ce prirodno imati neke prednosti u odnosu na druge. drugo su polne karakteristike.
June 4, 20195 yr Naravno. Ko da ozvaniče zabranu peraja u plivačkom natecanju a onda izbace Felpsa jer ima tabani 50 i nešto.
June 5, 20195 yr On 4.6.2019. at 13:52, ToniAdams said: Dosad sam bio u fazonu da troluje a posle poslednjih par postova uveren sam da nema apsolutno ideju o čemu piše. Ali samo napred. Vazno da si ti top strucnjak za levicu i feminizam, ne odustaj sta god rekli dushmani
June 6, 20195 yr 16 hours ago, teacher said: Ovde se više ne zna ni ko je baba ni ko je deda Al se bar zna ko je dosadan i ko troluje
June 6, 20195 yr 2 minutes ago, Leia said: Al se bar zna ko je dosadan i ko troluje to se zna, tako je