namenski Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Jel to znaci da cemo se uzeleti onih istocnonemackih plivacica?…
ToniAdams Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 ovom bratu naklon do poda, trol level toniadams na ppp
Jeremija Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 1 hour ago, ToniAdams said: ceo fazon BRB, idem da pustim kosicu, pa da se lagano obaraju rekordi...
levi Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 13 minutes ago, Jeremija said: BRB, idem da pustim kosicu, pa da se lagano obaraju rekordi... najvažnije da si ti zadovoljna sobom, rekordi dođu i prođu znači a na kraju imena nije bilo slučajno
Jeremija Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 (edited) Hvala na podršci, idem da vežbam čim se završi utakmica! Edited May 29, 2019 by Jeremija
Friend Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 (edited) Jel moze neko da javi ZlomGlom da je, izgleda, posao u pogresnom smeru . Edited May 29, 2019 by Friend
Bujodrag Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Ne znam. Meni je kad je izlaženje iz ormana postajalo polularno, najgluplje bilo što neki to pravdaju genetikom. Aman, seksualno i polno opredeljenje mora biti slobodan izbor. Slobodan izbor ličnosti. Seksualnost i polna odredjenost nisu bezazlene stvari za sirote homo sapiense. Kod njih je to malo složenije. Volim žene. Volim muškarce. Više volim žene zato što su MENI lepše. Zar moram da razmišljam dalje od toga? Ne moram.
Leia Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 9 hours ago, ToniAdams said: pa moze i tako, ali je totalno montipajtonovski razvoj dogadjaja Pa montipajtonovski tebi, ne znam koliko je zabavno toj zeni koja trenira ceo zivot da bi je pobedio muskarac kom su ugradili sise
ToniAdams Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 1 hour ago, Leia said: Pa montipajtonovski tebi, ne znam koliko je zabavno toj zeni koja trenira ceo zivot da bi je pobedio muskarac kom su ugradili sise Niko je nije primorao da se takmiči. Znaš o čemu se radi, bojkotuj. Ne ti, nego te žene koje treniraju. Ali ne, onda bi bila desničarska rasistkinja il šta već koji kurac.
levi Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 pa dobro neće to moći na pravim takmičenjima, nadam se ncaa je svet za sebe. moraju da pokazu koliko su posebni i nezavisni
gospa buba Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 samo se uvedu dva prva mesta, jedno sa testosteronom jedno bez. ne vidim kako drugachije
Leia Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 1 hour ago, ToniAdams said: Niko je nije primorao da se takmiči. Znaš o čemu se radi, bojkotuj. Ne ti, nego te žene koje treniraju. Ali ne, onda bi bila desničarska rasistkinja il šta već koji kurac. Tako je, nije morala ni iz kuce da izlazi, vidi sta sve moze da joj se desi. A i sto kazes, ako se pobuni opet ona kriva. Da bar nije onog slucaja kad zenu teraju da smanji nivo testosterona koji joj je prirodno dodeljen nicim izazvano, pa jos i da kazes ajde, novo doba, inkluzija, drz ne daj. Nego bukvalno zajebancija, add insult on an injury
Leia Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 2 minutes ago, ToniAdams said: strasno sta vam rade! Ma da bre, samo seremo bezveze
Recommended Posts