Indy Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Moja sestra od ujaka isla u odelenje sa AV-om, odatle znam.
darling Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 nisam isla s njim u odeljenje, nego sam (lukavo) iskoristila priliku da se ocesem o njegov premijerski status i dignem sebi cenu cinjenicom da smo isli u istu skolu. i na isto bojevo gadjanje. dosta su harali oni koju u devetoj gulili skamije s djindjicem. u kom razredu? jer si u usmerenom najmanje tri puta menjao odeljenje za 4 godine. mene vucic nije zakacio nijednom :D a mozda sam i ja isla s tvojom sestrom u odeljenje...
Indy Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Ne znam u kom razredu, nisam je pitao, meni je to skoro nesto kao mrlja na porodicnoj istoriji. :D Zanimljivije mi je da se mozda vas 2 znate.
darling Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 :) mozda smo sedele u istoj klupi... a mozda i nismo. zemunska je bila dzinovska skola, u mojoj generaciji je, koliko se secam, bilo 12 odeljenja, i u svakom po 35 djaka.
Indy Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 U moje vreme mislim da je bilo 11 odeljenja, barem sam ja bio u 11-om, a nesto se ne secam 12-tog.
darling Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 :D mozda se secam pogresno, neam pojma, davno je bilo. poveo si me alejom secanja i ne mogu da se setim imena ni profesora ni djaka, evo lupam glavom ko mi je sve bio razredni, ko mi je sta predavao.... izbledelo... mozda smo ti i ja sedeli u istoj klupi!!! s nekoliko godina razlike..
Indy Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Celih 8/9 :) Mozes misliti koliko se ja tek ne secam, premda se secam razredne (pok. Milenka Stefanovic, hemija).
Prospero Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 ...koliko metaka pogodi metu, tolika ocena. ja nisam pucala, repetirala sam svih 5 metaka, mrzim pucanje, al sam dobila 2, jer je toliko prijavio vojnik mucenik, valjda mu je bilo zao Sve OK, lažu i u pravoj vojsci (tj. dok je bilo regruta) na gađanju, ako ima potrebe. :D
darling Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 eto, lazu zenama, lazu i muskarcima, lazu mladjima, lazu starijima, lazu vojnicima, lazu i civilima, dakle, ravnopravno. za to navijam :D
Dagmar Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Očigledno, kakva crna smooth skin i youthful complexion, vidiš da je blago rošav, pegast i sa tu i tamo crvenilom, a ne izgleda baš ni mlado.
djili Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Pa kad je crvenokos, sad ce moci da improve complexion pod vještačkim svjetlom bez UV zraka. Mozda ce onda stvarno da ga pitaju sta koristi. Kad su se spremali prvi američki astronauti bila je i grupa zena, jednu su intervjuisali za neke novine pa su joj objavili i mjere (grudi, struk, kukovi) završili nešto kao 'lijepa je, udace se'. Nije se udala, a nažalost nijedna od njih nije dobila priliku da poleti. Na stranu, jel može da se zove astro/kosmonaut neko ko je prošao obuku a nikad nije poletio?
Dagmar Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Kad su se spremali prvi američki astronauti bila je i grupa zena, jednu su intervjuisali za neke novine pa su joj objavili i mjere (grudi, struk, kukovi) završili nešto kao 'lijepa je, udace se'. Nije se udala, a nažalost nijedna od njih nije dobila priliku da poleti. Čekaj, što se onda nije udala??
Recommended Posts