renne Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Mi smo gađanje bojevom municijom imali na vojnom poligonu u Grčici
gospa buba Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Mi smo gađanje bojevom municijom imali na vojnom poligonu u Grčici ejebote imali smo i to u nekom... trmbasu, ne mogu sad da se setim
Takeshi Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 i vredelo je, nijedan okupator nije zauzeo jugoslaviju!
gospa buba Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 i vredelo je, nijedan okupator nije zauzeo jugoslaviju! ziva istina
svashtabezneshto Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Je l bilo tu mrtvih, ranjenih? Kapiram da bi se ova deca sad ili poubijala ili umrla od straha.
gospa buba Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 ma jok bre. mi koji smo vaspitavani u toj svi smo 1 armija tradiciji se nismo bash palili na to, zato smo tako dobro i proshli ^_^ a i predavachi su bili ozbiljni ljudi :p
Dagmar Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 (edited) Je l bilo tu mrtvih, ranjenih? Kapiram da bi se ova deca sad ili poubijala ili umrla od straha. Ja da sam nastavnik, i da treba ovoj sadasnjoj deci da izdelim naoruzanje i prave metke, mislim da bi mi bilo lakse da se odmah besim. bubo, sad ti nesto bolje pogledah avatar, ja imam takvu sliku actually, sa rogovi, i to svadbenu. Nismo ukapirali do par dana kasnije da je restoran okicen nekim bizarnim jelenskim glavama, te da smo se ja i dragi pozicionirali onako adekvatno. Edited December 19, 2015 by Dagmar
svashtabezneshto Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 E to, i ja mislim da bih se obesila iz mesta da sam neko ko treba da koordinira svo to pucanje.
Bujodrag Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Ma, upucaš jednog, odmah za primer, ostali će biti mirni i poslušni :videoufilmovima:
darling Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 mozda je preterano reci "bioloska konstanta". tako sam ucila u skoli u proslom veku. jel se nesto promenilo od tada?
Prospero Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 ma jok bre. mi koji smo vaspitavani u toj svi smo 1 armija tradiciji se nismo bash palili na to, zato smo tako dobro i proshli ^_^ a i predavachi su bili ozbiljni ljudi :P
kud u maglu Simoviću Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 prvi put čujem za to gađanje bojevom municijom. kod nas se gađalo iz vazdušare u nekom podrumu škole. posle me odvelo u bubanj potok na kakvo takmičenje, gde sam bio drugi :0.6:
darling Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) vazdusna u osnovnoj, m48 u srednjoj. aleksandar vucica i mene su vodili u bubanj potok da pucamo za ocenu iz bojeve municije. koliko metaka pogodi metu, tolika ocena. ja nisam pucala, repetirala sam svih 5 metaka, mrzim pucanje, al sam dobila 2, jer je toliko prijavio vojnik mucenik, valjda mu je bilo zao Edited December 20, 2015 by darling
Recommended Posts