December 19, 20159 yr Mi smo gađanje bojevom municijom imali na vojnom poligonu u Grčici ejebote imali smo i to u nekom... trmbasu, ne mogu sad da se setim
December 19, 20159 yr Je l bilo tu mrtvih, ranjenih? Kapiram da bi se ova deca sad ili poubijala ili umrla od straha.
December 19, 20159 yr ma jok bre. mi koji smo vaspitavani u toj svi smo 1 armija tradiciji se nismo bash palili na to, zato smo tako dobro i proshli ^_^ a i predavachi su bili ozbiljni ljudi :p
December 19, 20159 yr Je l bilo tu mrtvih, ranjenih? Kapiram da bi se ova deca sad ili poubijala ili umrla od straha. Ja da sam nastavnik, i da treba ovoj sadasnjoj deci da izdelim naoruzanje i prave metke, mislim da bi mi bilo lakse da se odmah besim. bubo, sad ti nesto bolje pogledah avatar, ja imam takvu sliku actually, sa rogovi, i to svadbenu. Nismo ukapirali do par dana kasnije da je restoran okicen nekim bizarnim jelenskim glavama, te da smo se ja i dragi pozicionirali onako adekvatno. Edited December 19, 20159 yr by Dagmar
December 20, 20159 yr E to, i ja mislim da bih se obesila iz mesta da sam neko ko treba da koordinira svo to pucanje.
December 20, 20159 yr Ma, upucaš jednog, odmah za primer, ostali će biti mirni i poslušni :videoufilmovima:
December 20, 20159 yr mozda je preterano reci "bioloska konstanta". tako sam ucila u skoli u proslom veku. jel se nesto promenilo od tada?
December 20, 20159 yr ma jok bre. mi koji smo vaspitavani u toj svi smo 1 armija tradiciji se nismo bash palili na to, zato smo tako dobro i proshli ^_^ a i predavachi su bili ozbiljni ljudi :P
December 20, 20159 yr prvi put čujem za to gađanje bojevom municijom. kod nas se gađalo iz vazdušare u nekom podrumu škole. posle me odvelo u bubanj potok na kakvo takmičenje, gde sam bio drugi :0.6:
December 20, 20159 yr vazdusna u osnovnoj, m48 u srednjoj. aleksandar vucica i mene su vodili u bubanj potok da pucamo za ocenu iz bojeve municije. koliko metaka pogodi metu, tolika ocena. ja nisam pucala, repetirala sam svih 5 metaka, mrzim pucanje, al sam dobila 2, jer je toliko prijavio vojnik mucenik, valjda mu je bilo zao Edited December 20, 20159 yr by darling