December 18, 20159 yr sta ste, pusku m48 rasklapale? ma daj, sve verujem. gde? to je bilo u vremenu dok nije postojalo civilno služenje vojnog roka.
December 18, 20159 yr ali komentar Ubiškinje? Baš se trude da srpski i hrvatski budu nerazumljivi običnom puku. Završiće kao i staroslovenski.
December 18, 20159 yr sta ste, pusku m48 rasklapale? ma daj, sve verujem. gde? prvi i drugi gimazije, rasklapali, sklapali, pucali, ozivljavali, ju nejm it -_- ali sta ce to zeni? jebiga, mi nismo imali ono i dsz :( staramajka iskreno zali vash sluchaj mladi choveche. kad udari okupator, vas cemo poslati tetki po lek -_- uchitelju, dal je moguce da sve moram sama, vuchic i ja na vetrometini povijesti, jedna slamka medju vihorove boze boze deco ^_^ Edited December 18, 20159 yr by gospa buba
December 19, 20159 yr I to po snegu, bato moj!Bez rukavica, jer ih je neko zaboravio/izgubio pa svi moraju da ih skinu zbog jednoobraznosti
December 19, 20159 yr na -20 rasklapanje minobacača. ne da se lepi nego razvaljuje kožu mučili smo se, ali se bar JLA pokazala kada je zatrebalo predavati kasarne spearatistima
December 19, 20159 yr Moju baku su sredinom sedamdesetih zvali u mz da je nauče da bode bajonetom. Mada je bila 2 godine u partizanima. Doduse u bolnici Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
December 19, 20159 yr odnos rodjenih decaka i devojcica je bioloska konstanta: na 105 do 107 decaka rodi se 100 devojcica. mozda je preterano reci "bioloska konstanta". Edited December 19, 20159 yr by pacey defender
December 19, 20159 yr prvi i drugi gimazije, rasklapali, sklapali, pucali, ozivljavali, ju nejm it -_- I to za 10 sekundi da sve bude gotovo
December 19, 20159 yr I to za 10 sekundi da sve bude gotovo ne secam se za koliko, ali se radilo i ocenjivalo. i pucanje u metu, raspakuje se uchionica, nameste nastavnichki stol uzduz, legnesh namestish naoruzaje, meta na drugi kraj, svi na pod i pucaj 3 puta, rezultat srednja vrednost i ocena iz toga nije ni da sam bila odushevljena, ali mene tehnika i inache ne odushevljava na taj nachin, tehnika je sredstvo od a do b. shto naravo ne znachi da ne moram da se bakcem po ceo dan <_<