Leia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 a opet, dosta vremena provodis na ovom forumu koji nema stila :( toni vam vadi prosek!
Krampa Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Pridaješ komentaru o radnicima na građevini konotaciju koju nema. Isto bi bilo, bar za mene, da ženi čoporativno dobacuju članovi konzilijuma, nastavničkog veća ili filharmonije. Dobacivanje i neartikulisano nabacivanje mi je oduvek smetalo, nezavisno od drušvenog statusa onoga ko to radi. naravno. poznati su clanovi filharmonije koji izadju na ulicu i gudalima gestikuliraju oralni sex zenama e sad si mi otkrio jednu veliku zivotnu istinu. gledam u ekran u neverici, sve u sta sam verovala palo je u vodu :D pa o tome bas i pricamo, neki mejting rituali su zenama pozeljniji od drugih, aman nevera a? :D samo da ispravim. neki mejting rituali su nekim zenama pozeljniji od drugih, aman
Milogled Bluff Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 možda kaže Hi stilski A mozda ima i vrhunske cipele, a ne samo solidne od 400-500 evra
Leia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 nevera a? :D samo da ispravim. neki mejting rituali su nekim zenama pozeljniji od drugih, aman pa valjda cemo se sloziti da je dobacivanje gadosti dok hodas ulicom jedan od manje pozeljnih :D
Pontijak Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 znaci deco, ucite skole i zaradite velike novce da biste ovladali pozeljnim mejting ritualima, samo skole ili samo veliki novac ne garantuju uspesno ovladavanje tim ritualima :) ali ovo naravno. poznati su clanovi filharmonije koji izadju na ulicu i gudalima gestikuliraju oralni sex zenama
Notorious Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 naravno. poznati su clanovi filharmonije koji izadju na ulicu i gudalima gestikuliraju oralni sex zenama Naravno da nisu, ali i nije u tome poenta.
Leia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) znaci deco, ucite skole i zaradite velike novce da biste ovladali pozeljnim mejting ritualima, samo skole ili samo veliki novac ne garantuju uspesno ovladavanje tim ritualima :) best things in life are free, but the second best ones are rrrrreally expensive :) edit. iliti, stil se sigurno ne kupuje parama. stylish look vec da :D Edited November 3, 2014 by Leia
gospa buba Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) deco. ja ne volim da mi dobacuju poulici. ne volim ni da me presrecu po mraku. ne volim da mi zvizde ni gradjevina ni filharmonija. srecna okolnost je shto se realno dobro utapam u masu (ie nisam neka riba), pa mi se ti dogadjaji srazmerno retko deshavaju. ne volim ni da me merkaju, ni da mi pilje u delove, ne volim nishta od toga. ne volem. necu da umrem od toga, nece nishta zdravstveno da mi fali, nisam se traumirala, necu odgovarati ako nisam prisiljena, necu se tuci ako ne moram da branim zivot. ali ne volim. jel to neki toliki neverovatan problem? Edited November 3, 2014 by gospa buba
Krampa Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 pa valjda cemo se sloziti da je dobacivanje gadosti dok hodas ulicom jedan od manje pozeljnih :D slazemo se, mada ima ljudi koji recimo vole da dave jedni druge za vreme sexa, tako da...neam pojma sta je pozeljno :D
Guest Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 deco. ja ne volim da mi dobacuju poulici. ne volim ni da me presrecu po mraku. ne volim da mi zvizde ni gradjevina ni filharmonija. srecna okolnost je shto se realno dobro utapam u masu (ie nisam neka riba), pa mi se ti dogadjaji srazmerno retko deshavaju. ne volim ni da me merkaju, ni da mi pilje u delove, ne volim nishta od toga. ne volem. necu da umrem od toga, nece nishta zdravstveno da mi fali, nisam se traumirala, necu odgovarati ako nisam prisiljena, necu se tuci ako ne moram da branim zivot. ali ne volim. jel to neki toliki neverovatan problem? ksks
Sestre Bronte Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 vole da dave jedni druge za vreme sexa kako, šta, prepričavaju ruske klasike?
Leia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 slazemo se, mada ima ljudi koji recimo vole da dave jedni druge za vreme sexa, tako da...neam pojma sta je pozeljno :D davljenje za vreme sexa se desava uz obostrano saglasje a i neku vrstu zadovoljstva valjda :D kad nema ovog prvog a ovo drugo je uglavnom upitno, to je valjda druga prica
Krampa Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) davljenje za vreme sexa se desava uz obostrano saglasje a i neku vrstu zadovoljstva valjda :D kad nema ovog prvog a ovo drugo je uglavnom upitno, to je valjda druga prica obostrano kazes? nevezano za dobacivanje ova devojka za zapravo odlicna glumica https://www.youtube.com/watch?v=pHI8IWYc_Sg Edited November 3, 2014 by Krampa
Recommended Posts