Dr Arslanagić Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 u sledem kolu udaram na prvoplasirane Sokoloviće...za sada zlatna sredina, raduje me što sam sad sigran za 6-7 igrača koji će mi ostati do kraja sezone
Feindouno Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 za sada zlatna sredina, raduje me što sam sad sigran za 6-7 igrača koji će mi ostati do kraja sezone poslije ce ti djavo biti kriv...
Dr Arslanagić Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 nespretno sam se izrazio verovatno... mislim na to da su se odlično uklopili, da su važan deo tima i da sam spreman da istrpim ukoliko nešto i ne bude valjalo dva-tri kola. daklem nekakav kostur (Vermalen, Ture, Azar, Felaini...). ostali su i dalje pod budnom prismotrom.
Lezilebovich Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Лезилебовићу, чека нас један од дербија кола. Од тимова са две победе у следећем колу се састају само још Сурдиловић - Бањица. Ко буде бољи, победу нек' слави. računao sam da će mi westehmovci zameniti čelzije i ridinge, ali posle prošlog kola sam baš u problemu :(...
Feindouno Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Da li ce Nani biti pusten iz podruma sad kad je Runi povrijedjen?
Garnirung Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Kad spomenu Nanija, što se grbo rodi... Kao svećom da sam tražio nesposobniji startni vezni red i sad dok to opravim, ima da prodje 5 kola. Silva me je najviše zakopao, mada su i Nani, Ramirez i Žervinjo dali doprinos.Lezileboviću za pobedu bih stavio smajliše koji se rukuju, ali osim, što je previše fer plej, i nema ih više na novom boardu. Tako da, user realno
Dr Arslanagić Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Silva, Nani, Ramirez i Žervinjo. :Hail:alal ti vera
Garnirung Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 (edited) Pa kaži Čim je Silva mašio onaj penal, znao sam da kreće propast.edit: što je najgore, sad biti pametan, da li i njega i Nanija da ostavim, kao proradiće (igraće) ili da uletim u minus i odjebem budale Edited August 27, 2012 by Garnirung
Kubrick Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Da li ce Scesni da se oporavi i zaigra u sledecem kolu?
adasevic Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ja u sledecem kolu lagano gubim... Odradim izmene koje sam planirao par dan jer se Runi povredio i onda pogledam parove, da vidim dal da uvodim jaskalainena ili krula, i tek tad izvalim da Celsi igra glupi Superkup i ne igraju u ovom kolu :isuse:Na stranu sto imam Baneta u timu, ali kupio sam par sekundi pre toga Toresa i Azara
Feindouno Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Na stranu sto imam Baneta u timu, ali kupio sam par sekundi pre toga Toresa i Azara :Hail:Za sad potez sezone.Ko ti je kriv sto se ne druzis s nama ovde... ne bi moglo da ti promakne.
Прслин Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 računao sam da će mi westehmovci zameniti čelzije i ridinge, ali posle prošlog kola sam baš u problemu :(...Ниси у проблему, огромна је разлика за Вест Хем када игра на домаћем и у гостима. И, право да ти кажем, мени у сусрету са тобом добро како год окренеш: или славим своју победу у Фантазију или славим победу свог Вест Хема у Премијер лиги :0.6:
zoki Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) Da li ce Scesni da se oporavi i zaigra u sledecem kolu?Sa physioroom-a:W Szczesny - Rib Injury - Expected Return - 2nd Sep 12Sačekaj ipak sutra za neku novu informaciju, za sad bi trebalo da igra... Edited August 30, 2012 by zoki82
adasevic Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 :Hail:Za sad potez sezone.Ko ti je kriv sto se ne druzis s nama ovde... ne bi moglo da ti promakne.Ma citam ja ovo, cak sam i znao da za taj Superkup... al znas kako je kad si na odmoru - probudis se bunovan, sednes, krenes za komp i kao ajde da slozim tim... Ja planiram da ubacim Azara odma posle prvog kola, ali nisam imao para. I sada sam "zatvorio konstrukciju", napravio dobar koncept ( ) i odusevio sam sebe, odradio transfer i cim sam kliknuo na Confirm, skontao... "jao, superkup"
Recommended Posts