Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

U duelu Morževa Junajted i Argentine Junajted nešto što liči na kripl fajt.Imali smo u prošlom kolo oko 160 poena ukupno, a sad ako doguramo do 80-90 možemo da pevamo.I taman sam pomislio da mi je malopre protivnik zadao odlučujući udarac tako što mu je kapiten Tores iznudio penal, kad ono moj pulen Azar izveo isti i praktično anulirao asistenciju. :D

• Replies 4k
  • Views 154.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zasto sutirao Azar kad uvek do sada sutirao Mata? :mad:

Edited by Moća

Azar nije normalan :isuse:

sada je obrnuto. asistencija azara a gol toresa. ja nemam ni jednog :(, srecom nemaju ni spojlerovci

Edited by Lezilebovich

a sada i Tores na asistenciju Hazarda.Dobro je da sam pravio ekstra transfere jer bih svakako pukao.

Ja idem u minus u sledecem kolu. Micu, Azar,... must have. Kako bih rado odjebao Bejla, al ne smem

U redu je Hazard ne moras bas u SVAKOM golu da ucestvujes...igra i Mata. :dry:Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

SAF reckons Wayne Rooney will be "out for up to 4 weeks" after sustaining gash in leg against Fulham this afternoon
Sad u sastavu imam i Hazarda i Cazorlu, a obojica su mi u neku ruku mačke u džaku za cenu koštanja. Iako smatram da sam pogrešio, više bih se jeo da počnu da trpaju golove/asistencije a nemam ih u timu, pa mi je ovako mirnija savest. :huh:
Samo da ostavim sebi jedan :Hail: što sam istrajao u ostavljanju Hazarda u ekipi. :D Čovek ladno ima 1 gol i 6 asistencija u dve i po utakmice. :Hail:A i Michu je u sličnom ludilu sa 3 gola i asitencijom u 2 utakmice. Ostaje još samo Cazorla da poludi, a kako stvari stoje i to će morati da se desi kako bi pobedio Argentinu Utd, jer je njegov Tores ušao u gol frenzy. :D

6 igraca - 30 poena, od toga 25 Azar© i Tores :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

ziv je govnar Marveaux :oSamo fali da da gol i posere mi se na CS Cehu i Kolu.

Odakle tebi ideja da uzimaš Marveauxa? Čovek je francuski Aquilani - došao povređen, i nije previše ozdravljao od tada. Osam utakmica odigrao za godinu dana, fantazija.

Pita covjek koji ima 10 osvojenih poena :Hail:

E neka si mi reko...

44 poena i još 5 igrača treba da odigra... nisam nezadovoljan :s_d:zna li tko kako će se rešiti za odloženu utakmicu? izmena ili naknadni upis poena?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.