Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

sreca moja da spojlerovci drze skrtela na klupi

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

idi Mancini u tri pizde materine viseRodvel za Nasrija pri 0-1 :isuse: i to u 59' da ne osvoji nista

Edited by Feindouno
Posted

Izbacio Suareza iz fantasy tima i car odma' proradio ! :Hail:

Posted

Yaya Ture zgoditak. Jos kad bi dali asistenciju Tevezu.Evo ga i Suarez koji mi je prva izmena. Nadam se da Leskot nece uci.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

Imam i Y.Tourea i Suareza :)

Posted

Ako udje Silva i ne uradi nista imam sansu da pobedim Petoletku :lol:, ako ne udje njemu vicekapiten Torres :isuse: oduvace me.

Posted

I moj kapiten :) A Leskot ostao na klupi tako da mi ulazi Suarez. Bobe misllim da bi bio red da mi cestitas :PSent from my cigla using Tapatalk

Posted

Tevez verovatno za pobedu, ali i za izbijanje bodova mojim Liverpuldjanima :cry:

Posted

45 bodova, sjajno!Izmjene: Michu 10, Tevez 9, Williams 6, jedino Kaboul nije igrao.

Posted (edited)

Cestitam!Koliki sam raspad realno bi me bilo sramota da sam dobio :(Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Edited by bob loblaw
Posted

Pa ja sam imao samo vise srece sa kapitenom i sto Leskot nije igrao.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

Bice na kraju 50ak poena, i poraz od nekih 7. Tacno ono sto bi mi doneli Harte, Cuellar i McAnuff.Utesite me malo, jel Cazorla radi nesto na terenu barem?Pogodio oba Xa u pogajalici danas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...