Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ma nista jbt...samo kazem...Ti ionako nisi konkurencija... :smoris:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa ne moras da budes bezobrazan :(

Posted

Ma ne super je, Fei lupeta, Fei ovo, Fei ono, ajde i ti mi se poseri na glavu ko Nikodije.

Posted (edited)
81771583.jpgajde Fei, što si na kraj srca, znaju svi da se lako zapališ pa te lože :) A stvarno po tvojoj kuknjavi mislio bi čovek da si negde pri dnu, kad ono vrh tabele! Šta ja da kažem ovako jadan i nesretan istodobno, brainstormujem nedelju dana po 24h, i na kraju mi se baš posere na glavu, prvo Miću™ što sam ga stavio na klupu, pa Graham koji od 5 golova ni kurca nije uradio, a posle i Chelski ekipa predvođena Banetom koji mi je svršio po faci..Nego ljudi što idete u WC već sada, rano je jbt, biće još transvera™, povreda, international break.. Tek prvo kolo prošlo, ništa se još tu nije razjasnilo.. ( dobro, ovo pijano WC-ovanje razumem, ne opravdavam ali razumem :) )*e da, bar sam u onom player exchangeu prvi, jes da nas je šes' al prvi je prvi! :0.6: Edited by Baba Ji
Posted (edited)

počinje drugo kolo... :fantom:tko su leteci magarci?Ba i Kolocini imaju 75% sanse da zaigraju... neka, posto igraju protiv Celsija, nek odmore... OShea i Dyer in.

Edited by Arbeitmann
Posted (edited)
Svuda sam na dnu! :0.6:
IskusTno držimo fenjer :thumbup:Sad još samo da vidim koga da bacim na klupu, Krauča ili Podolskog, tj. ko će manje da me ošteti Edited by Garnirung
Posted
Svuda sam na dnu! :0.6:
Tako ti je to kad u prvom kolu igras protiv mene :ss1:
Posted
Tako ti je to kad u prvom kolu igras protiv mene :ss1:
Imas srece sto nece biti revansa u drugom delu sezone :)
Posted

Pustio kolo niz vodu, 4 transfera :isuse:

Posted

Ja (otprilike) planiram slichan potez u sledecem kolu...

Posted

Okasnih, nista ne promenih, dakle sabijam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...