Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Praslinovi Sautemptonđani se nisu loše pokazali, gol i asistencija. Ukupno 38 poena, 13 klupa. Slab početak i komotan poraz od Buljarica Brothers, nije ni čudo kad igram ko mrtvi Liverpool...

Posted (edited)

opet mi gledas u ledja Rumunju :P51 i vise od nekoliko igraca... a Mjuki vodi u ligi :isuse:

Edited by Feindouno
Posted
:isuse:pucaću u sebe
:whistle:Немој, још је рано. Како смо кренули, биће још три преокрета ко је победио а ко изгубио у овом дуелу. :0.6:
Posted

Silva 0 poena, jer sam mu stavio traku :isuse:Okrećemo se drugom kolu

Posted

Prvi sam i u pogadjalici! Univerzum ce implodirati! Suck it, bitches! :Hail:Izasli bonusi... Bane© 3; Yaya 2; Petric 3

Posted
Сајт прорадио, показује да је регистровао избацивање Конобара. :(
Moji su u pitanju. :(Kasno ti se javih na PM, jebene obaveze i 2 dana bez kompa. Sta da se radi, sledece godine cu se valjda setiti da se prijavim na vreme. Srecno! ;)
Posted
Ode i moje kolo u kurac...čestitam brate Spade, najebo si u revanšu! :P
Morao si da izbaksuziraš Silvu? <_< Nije ovo još gotovo, ako Tores ne zabode, najebao sam.
Posted

na kraju izgubio spletom nesrećnih okolnosti 41 - 43praslinu čestitkejedino sam siguran da cu zadrzati Vermalena, Kazorlu, Turea i Petrica, za ostale moram da vidim sta cu...

Posted
na kraju izgubio spletom nesrećnih okolnosti 41 - 43praslinu čestitkejedino sam siguran da cu zadrzati Vermalena, Kazorlu, Turea i Petrica, za ostale moram da vidim sta cu...
Kad ste ranije zavrsili :oMeni jos 5 igraca treba da odigra.
Posted

Mental note to myself: "Ne praviti transfere pod uticajem alkohola"

Posted
Kad ste ranije zavrsili :oMeni jos 5 igraca treba da odigra.
I meni ovo čudno. Mislio sam da je svima ostalo bar još 4-5 igrača. :DPa sam sledstveno tome, morao da zavirim u timove:
Realno, teško je pobediti bilo koga kad 4 od 5 defanzivaca ne izađe na teren. A kamo li Praslina kome se dobar deo tima poklapa sa mojim. Ili da budem precizniji, moj sa njegovim, pošto sam od njega dobio ideju za Pearce-a i Federici-a, a da se ne lažemo i Michu-a :Hail: , na čiji dolazak u Swansea bih skroz zaboravio da me nije podsetio u Draft temi. :DŠto se mog duela sa Roninom tiče, ako njegovih 5 igrača (od toga Runi kapiten) iz večerašnjeg duela ne prebace više od 30 bodova, mislim da bih mogao da očekujem pobedu. U svakom slučaju, jako težak duel. Očekujem da obojica idemo lagano preko 70 poena. :huh: :o
Posted
Morao si da izbaksuziraš Silvu? <_< Nije ovo još gotovo, ako Tores ne zabode, najebao sam.
Aaa fakat sam ga izbaksuzirao. :DPa šta znam, ako DDG ne primi gol večeras verovatno si već dobio, pošto meni Rio neće igrati (ući će moćni Guthrie sa klupe sa 2 boda, i dodaće valjda još 1-2 u sredu). Cole mi je kapiten, ali i ti imas Baneta u odbrani, a prilično sam siguran da će Mata igrati nešto malo ili ni malo pošto je Di Mateo nešto pričao da planira da ga uvodi polako...A Torres će igrati sigurno.
Posted

I dalje se ne zna cije su ekipe Kagawas i Kalabaster?Sumnjalo se na Segunda ali njegovi ocigledno nisu nijedni :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...