Weenie Pooh Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Praslinovi Sautemptonđani se nisu loše pokazali, gol i asistencija. Ukupno 38 poena, 13 klupa. Slab početak i komotan poraz od Buljarica Brothers, nije ni čudo kad igram ko mrtvi Liverpool...
Feindouno Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 (edited) opet mi gledas u ledja Rumunju :P51 i vise od nekoliko igraca... a Mjuki vodi u ligi Edited August 19, 2012 by Feindouno
Прслин Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 :isuse:pucaću u sebe Немој, још је рано. Како смо кренули, биће још три преокрета ко је победио а ко изгубио у овом дуелу. :0.6:
Garnirung Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Silva 0 poena, jer sam mu stavio traku :isuse:Okrećemo se drugom kolu
nbg4ever Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Prvi sam i u pogadjalici! Univerzum ce implodirati! Suck it, bitches! :Hail:Izasli bonusi... Bane© 3; Yaya 2; Petric 3
Segundo Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Сајт прорадио, показује да је регистровао избацивање Конобара. :(Moji su u pitanju. :(Kasno ti se javih na PM, jebene obaveze i 2 dana bez kompa. Sta da se radi, sledece godine cu se valjda setiti da se prijavim na vreme. Srecno! ;)
Sam Spade Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ode i moje kolo u kurac...čestitam brate Spade, najebo si u revanšu! :PMorao si da izbaksuziraš Silvu? <_< Nije ovo još gotovo, ako Tores ne zabode, najebao sam.
Dr Arslanagić Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 na kraju izgubio spletom nesrećnih okolnosti 41 - 43praslinu čestitkejedino sam siguran da cu zadrzati Vermalena, Kazorlu, Turea i Petrica, za ostale moram da vidim sta cu...
Feindouno Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 na kraju izgubio spletom nesrećnih okolnosti 41 - 43praslinu čestitkejedino sam siguran da cu zadrzati Vermalena, Kazorlu, Turea i Petrica, za ostale moram da vidim sta cu...Kad ste ranije zavrsili :oMeni jos 5 igraca treba da odigra.
Hobbit slayer Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Mental note to myself: "Ne praviti transfere pod uticajem alkohola"
Zoidberg Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Kad ste ranije zavrsili :oMeni jos 5 igraca treba da odigra.I meni ovo čudno. Mislio sam da je svima ostalo bar još 4-5 igrača. :DPa sam sledstveno tome, morao da zavirim u timove:na kraju izgubio spletom nesrećnih okolnosti 41 - 43praslinu čestitkejedino sam siguran da cu zadrzati Vermalena, Kazorlu, Turea i Petrica, za ostale moram da vidim sta cu...Realno, teško je pobediti bilo koga kad 4 od 5 defanzivaca ne izađe na teren. A kamo li Praslina kome se dobar deo tima poklapa sa mojim. Ili da budem precizniji, moj sa njegovim, pošto sam od njega dobio ideju za Pearce-a i Federici-a, a da se ne lažemo i Michu-a , na čiji dolazak u Swansea bih skroz zaboravio da me nije podsetio u Draft temi. :DŠto se mog duela sa Roninom tiče, ako njegovih 5 igrača (od toga Runi kapiten) iz večerašnjeg duela ne prebace više od 30 bodova, mislim da bih mogao da očekujem pobedu. U svakom slučaju, jako težak duel. Očekujem da obojica idemo lagano preko 70 poena. :o
Pokojni Ruxin Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Morao si da izbaksuziraš Silvu? <_< Nije ovo još gotovo, ako Tores ne zabode, najebao sam.Aaa fakat sam ga izbaksuzirao. :DPa šta znam, ako DDG ne primi gol večeras verovatno si već dobio, pošto meni Rio neće igrati (ući će moćni Guthrie sa klupe sa 2 boda, i dodaće valjda još 1-2 u sredu). Cole mi je kapiten, ali i ti imas Baneta u odbrani, a prilično sam siguran da će Mata igrati nešto malo ili ni malo pošto je Di Mateo nešto pričao da planira da ga uvodi polako...A Torres će igrati sigurno.
Feindouno Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 I dalje se ne zna cije su ekipe Kagawas i Kalabaster?Sumnjalo se na Segunda ali njegovi ocigledno nisu nijedni :(
Recommended Posts