Прслин Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Ja sam znao za Michua, ali si me ti navukao svojom pričom o Southamptonu pa sam uzeo neznatno jeftinijeg Lallanu <_< Немој да се љутиш: мени играли Пирс и Федерићи са по 2 бода, а на клупи остали Јаскалаинен, МекКартни и Хангеланд са укупно 18 бодова.
Zoidberg Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) I Van der Vaart greje klupu? Da li to znači da će i Simpson poludeti, pošto upada umesto njega, poput Michua umesto Songa? :DI kako se čita Michu? Ja sam mislio da je Miku (tako kaže i forvo.com), ali vidim da svih čitaju kao Miču. Edited August 18, 2012 by DrZoidberg
Aleksandar88 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 A sto ne igra jebeni Ryan Taylor za Njuku, prosle sezone mi je doneo brdo bodova, vidim da nema obavestenja da je povredjen uz njega imam i Colocinia on mi je zut, valjda ce igrati od sledeceg kola ???
adasevic Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Meni Jaskalainen, Hageland i Vilijams po 6, Pogrebnjak i Volters po 2... Nolan vreba sa klupe sa 7... cartman za sad los (Vermalen 6, Ager -3, Ferdinand 0, Alen i POgrebnjak po 2, Suarez 1...). Ima i Bejla, a jedino moze da napravi preokret sa 3 igraca iz Celsija, mada meni tek treba da igra osovina tima na celu sa Runijem, Silvom, Tevezom... mogla bi fino da pocne sezona, al da se ne radujem unapred :)
Zoidberg Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 I meni, tvom trenutnom neprijatelju. :DAli evo, upravo ulazi VdVaart da mi poništi Simpsonove poene svojim ulaskom. :(
Garnirung Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Tjah, malo mi Defo popravio raspoloženje, ali sam u žrebu naleteo na nekog ko je uleteo all in sa čelskijevcima i ridinžanima, tako da će verovatno da se ovajdi neko ko bude igrao s njim u drugom kolu.Usput, kenjam se na kombo Serzinjo/Podolski, doneše drljavih 5 poena, a njima sam zamenio Sinclair/Ba, a obojica metoše po gol.Vorm 7, a Defo i Hangeland po 6 od većih cifara
Dr Arslanagić Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 pih 34:28, a četvorica mi još nisu odigrala.puko si
Tolaa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Samo da upisem poraz od 25. maja, koji vec danas vodi sa 50-11. :0.6: Jos imam srece sto mu traku nisu dobili Michu ili Petric, nego Cisse. Kod mene samo Ba nesto uradio. A neka sam sinoc sutnula Nolana i ubacila Liverpulovog Allena. Pocinjem da se spremam za povratak iz Championshipa za 2 godine.
Tolaa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 HihiPred sedmo kolo koristim wild card, tad igram protiv tebe.
zoki Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Smešnih 17 poena za sada - Begović 1 (na klupi Mignolet 7 ), Vermalen i Hangeland po 6, Guthrie i Cisse po 2... :frust:nbg4ever beži 9 bodova ali me teši što su mu igrala 2 više...
Recommended Posts