Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted
go revizija go
+1Ducca, ne bih ja jos slavila da sam na tvom mestu. Ako dobije asistenciju, 100% dobija i bonus, i to mislim bar 2 poena. Ako je mogao covek koji je na toj utakmici dao autogol da dobije 3, morace i ovaj sa golom i asistencijom bar 2.
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne verujem da ce biti revizija bonusa, taj deo je ad akta.

Posted

Nije. Ako revidiraju asist, ide i revizija indeksa. Bilo vec ove sezone

Posted (edited)

Kako su samo krenuli da me peru redno ovi neaktivni čim sam se zajebao pa završio jedno kolo slučajno na 20-om mestu :lolol:

Edited by bob loblaw
Posted (edited)

Sa FPL sajta:

Important information
  • The Huddlestone assist in the Wigan v Spurs game along with a Downing / Coutinho assist in the Newcastle v Liverpool game are currently being reviewed.

Last updated: 29 Apr 10:23

Edited by ducca
Posted (edited)
  • Wigan v Spurs: Huddlestone assist has been confirmed. Bale did not get a touch.
  • Newcastle v Liverpool: Assist for Agger goal confirmed as Downing.

pih :(edit: dobro biram ko će mi ostati na klupi :isuse:. prošlo kolo mertesacker, ovo downing. Edited by Lezilebovich
Posted

Tako je bre... :ss1:Obezbedjena premijer liga sledece godine...

Posted

Debuchy, idiot koji je uspio da skupi -4 poena me je koštao pobjede i sigurne titule.Ipak, hvala Argentini što je Lezileba ostavio na prilično sigurnih 5 bodova zaostatka.Imam paklen raspored do kraja. Za sledece kolo protiv Moce vec sam usao u minus od 4 boda, a do subote cu vjerovatno nakupiti minus 12. Ofanzivno na poslednje duplo kolo u sezoni.

Posted

Prso sam od Uinija kao zvecka...Cazorla kapiten najgori potez u istoriji fantazija

Posted (edited)

Zasto na jebenom fpl sajtu sada stoji sledece:

Wigan v Spurs: Huddlestone assist is under further reviewLast updated: 29 Apr 11:47
Edited by ducca
Posted
Debuchy, idiot koji je uspio da skupi -4 poena me je koštao pobjede i sigurne titule.Ipak, hvala Argentini što je Lezileba ostavio na prilično sigurnih 5 bodova zaostatka.Imam paklen raspored do kraja. Za sledece kolo protiv Moce vec sam usao u minus od 4 boda, a do subote cu vjerovatno nakupiti minus 12. Ofanzivno na poslednje duplo kolo u sezoni.
Eeeee ako se mene plašiš :isuse: ja sam u raspadu zadnja dva mesece i to velikom.
Posted (edited)

Ja sad kliknula na svoj tim, kad vidim - BALE 12 BODOVA!!! :lolol: :0.6: Asistencija i 2 bonusa! Valjda nece skinuti!Ovo se zove pobeda za zelenim stolom! Cestitke i Lezilebovichu.

Edited by Naa
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...