Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Nista se ne sekirajte, sledece kolo igram protiv Tutanj City-ja, 100% ce se ulogovati da bas tad namesti tim. Ili ce me odvaliti i bez toga. <_< Jos sam mu dala i -4 fore.Ali o tome cu misliti sutra, danas se posvecujem mantranju: Evra CS i gol, Evra CS i gol, Evra CS i gol...

• Replies 4k
  • Views 154k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja sam vezao poraze od anektivnih™ EON-a i Tutanja™ :isuse:Ima li neko gori? I think not.

Ajd kad je već kuknjava na poraze od Archestena, da se i ja učipim. Kagava, kojeg on ima od početka, nije igrao 100 godina i onda baš protiv mene zabija het-trik.Beat that :fantom:

Jedino me sutrasnji De Gein CS i recimo het trik RvP-a mogu izvuci, mada mozda i 2 komada + bonus bidnu dovoljni :whistle:
:wub:

Aj, leba vam, recite mi dal sam pobedio... :isuse:

Nista od Evrinog gola, ali zato razbijanje na pogadjalici: tacan rezultat, dzoker i 20 bonus poena za preuzimanje 1. mesta.

Jebote toliko ste me naplasili tim Archestenom da sam morao da ga istresem iz gaca sa 60 poena razlike :fantom:

Pitanje of the week je koga umesto Sukija, ne zna se ko je ubojitiji i konstantniji od napadaca...

Nista od Evrinog gola, ali zato razbijanje na pogadjalici: tacan rezultat, dzoker i 20 bonus poena za preuzimanje 1. mesta.
zaboravila si cetvrti put da mi cestitas. :D nisam zasluzio onih 8 poena s klupe.

Edited by Timmi

:wub:
shake.gifVerovatno bi i mrtvi Dauning protiv mene zabio het trik
  • Author

Кол'ко сам се презнојио ово коло, имам утисак као да сам ја играо све ове утакмице а на крају испаде да се победом пењем само за једно место јер је 8 противника који ми беже по бод-два такође победило. :isuse:

zaboravila si cetvrti put da mi cestitas. :D nisam zasluzio onih 8 poena s klupe.
:lolol: Pa kad se nisi zahvalio na cestitkama ni prva 3 puta. :D Bez tih 8 bi bilo nereseno, a da ti je igrao Cezar, osvojio bi bar 1, tako da bi svejedno pobedio. Zasluzeno je, samo 1 igrac kojeg ti nemas mi je doneo vise od 3 boda. I konacno i u H2H upadas tamo gde i treba da budes po ukupnom broju bodova.
Ne daj se, pasce premiranje ako skines drugoplasiranog ;)
Kahm kahm, gde je moja premija? :)

Jao ja nisam vidio da neprijatelju jos i Persa™ igra, ubi me 50 razlike :isuse:Treci rezultat u ligi, fenomenalna je kolicina malera ove usrane sezone. Nadam se da cu da ispadnem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.