Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Bice vesela borba za ulak u PL 8 igraca u 4 poena razlike.

Ako išta ne volim to je da igram protiv neaktivnog... <_<
Takodje. Neaktivni Djubretari me maksimalno preznojise.Doduse trebalo bih da dobijem ako Evra ne da 2 gola i podeli par asistencija, sve to uz clean sheet, ili Van Persi dobije crveni, posto vodim za 1, a imam De Geu i RVP kapitena protiv Evre.

Kako ko igra protiv neaktivnih neka alarmira pa da se sacini kakva crna lista i da se tim ljudima zahvali kad pocne sledeca sezona, a njima bude zanimljivo da se opet prijave da bi igrali prvih par kola. Kredibilitet i regularnost lige su ugrozeni.Ne bih lenj pa sam malo prosarao po tabeli. Neaktivni:Karton City (ne mogu da se setim koji je forumas u pitanju)Archesten United (takodje inkognito, dr Jekyll izvesni)Ultimo Beer Centre (zadnji transfer 9. februara, ne zna se ko je)Tutanj City* (koliko vidim aktivira se povremeno, ali tipa jednom mesecno napravi dupli transfer, na granici regularnosti)EON (Adasevic, u januaru zadnji transfer)NK Pakistan (9. februara zadnji transfer)Inace iznad su Djubretari krivo optuzeni, covek je aktivan sa transferima, mada ne bas svako kolo cini mi se.

Edited by ducca

• Author

Мене и кредибилитет лиге је нарочито нарушио Арчестен који ме пасивно-агресивно одвалио. :fashisto:

Arcesten je Giggsy Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

NK Pakistan je Arbajtmen ja sad igram protiv njega.

• Author
Arcesten je Giggsy
Какве то везе има, одвалио ме и то ми даје разлог да га мрзим. :fashisto:

Edited by Праслин

Još navija za pijanog Škota!

[/size]Какве то везе има, одвалио ме и то ми даје разлог да га мрзим. :fashisto:
Mene je odvalio pre tebe i ja ga vise i duze mrzim od tebe :PПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Inace iznad su Djubretari krivo optuzeni, covek je aktivan sa transferima, mada ne bas svako kolo cini mi se.
Onda pardoniram, gledao sam samo zadnja 2 kola.Djubretari, izvinite :(

Inace ne mogu da sporim da nema drazi u tome kad neko ko sprema tim nedelju dana popije nokaut od lika koji je zaboravio koja je adresa fantasija, jedan od tm lige bez dileme :P No to se desava ipak tako retko...

• Author

Ma, све је ОК, супер је лига - најбоља у којој сам икада био, а играм Фантази откад постоји. Пристао бих и да има људи који не мењају тим, само да долазе на топик и да поливају када једном у месец дана одвале неког. :DБитка за преживљавање је одличан фазон и сигуран сам да ће и следеће године да буде циркус са испадањем и промоцијом.

Inace ne mogu da sporim da nema drazi u tome kad neko ko sprema tim nedelju dana popije nokaut od lika koji je zaboravio koja je adresa fantasija, jedan od tm lige bez dileme :P No to se desava ipak tako retko...
neaktivni archester je dobio i neprikosnovenog sokolovica pe 2-3 kola :)

:ziga: je tako hteo

Naravno, ja sledece kolo igram sa Archesterom... Poraz u najavi

Guest
This topic is now closed to further replies.