Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ja najtezi moguci raspored imam, a borim se za opstanak.U upravo zavrsenom kolu, nereseno sa Sokolovicem, a sledece kolo sa drugim na tabeli :isuse:A bodovi mi trebaju kao lebac. Bice interesantno do kraja.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne daj se, pasce premiranje ako skines drugoplasiranog ;)

Posted
Ja najtezi moguci raspored imam, a borim se za opstanak.
Izbori se do poslednjeg kola, a onda proslavi, napij se i zaboravi da namestis tim za poslednje. :)
Posted
Ja najtezi moguci raspored imam, a borim se za opstanak.U upravo zavrsenom kolu, nereseno sa Sokolovicem, a sledece kolo sa drugim na tabeli :isuse:A bodovi mi trebaju kao lebac. Bice interesantno do kraja.
Ovako je Vigan prosle godine opstao :)
Posted
Izbori se do poslednjeg kola, a onda proslavi, napij se i zaboravi da namestis tim za poslednje. :)
de si, tolo
Posted
Bice kurac. Imam poen prednosti, dva kada sa klupe udje Hil. Tebi dolazi Mertesaker sa 6, a meni verovatno neki bonuscic za Persija - 3 poena maks.
Jbg, ne zove se dzabe "grcevita borba za opstanak"!
Posted
de si, tolo
Ovo su ruzne provokacije kojima je cilj da naruse koncentraciju mog tima pred vazan duel.
Posted
Ovako je Vigan prosle godine opstao :)
Pa tako i ja razmisljam, ako hocu da opstanem moram najbolje™ da pobedim :)
Posted

Mertesacker mi ostao na klupi i to je još drugi za ulazak :(.

Posted
Mertesacker mi ostao na klupi i to je još drugi za ulazak :(.
Meni Nolan prvi al' ulazi samo ako Suki™ ne bude igrao :isuse:
Posted (edited)

Izgubio sam btnj™, jebo me Michu da me jebo kao i ona govna iz Arsenala.edit: Uolkot i Kazorla :smoris:

Edited by Feindouno
Posted

Sessegnon opet gol, plus clean sheets za Begovića i Shawcrosa, čak drugi put ove godine :o29-29 sa kolegom* copkillahom, sutra njegov Suarez na mog Ivanovića, moj Benteke na njegovog Rafaela, i njegov RVP© na mog Teveza© :jerry:*Ne znam da li zaslužuje da ga tako zovem, pošto ima čak dva Man Utd igrača u postavi <_<

Posted

45p i jos Suki i Mata.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Када је Жиру капитен против мене онда има 26 бодова, када је капитен против других онда има -2. :fur:

Posted (edited)

Posto je Noric primio gol i tako Garrido izgubio 4 poena, izgubila sam od Timmija. Ima 5 poena vise, mada nije zasluzio posto je ostavio Jaaskelainena na klupi, ali Cesar nije branio za QPR, tako da mu ulazi ovaj sa 8 bodova <_< , ostaju moji Evra i Zabaleta protiv Mate i Johnsona.Edit: Na pogadjalici 3 tacna rezultata, i tacna gol razlika Arsenala.

Edited by Naa
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...