Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

... a i nije neka šteta ako ga upropastim jer su titulu već izgubili. Može, hvala!

RvP ce ti doci glave <_<
dosao :isuse:
8045863685_1e213021ab_z.jpg

Jeba mi Mancini mamu, Zabaleta na klupi, ispusicu za bod ako Jusiju daju neki bonus :isuse:

Ja ću da ladno izgubim od šestorice arčestenovih, koji je poslednji put bio aktivan tamo negde krajem jula otrpilike. I to baš sad, kad sam se pobedom u prošlom kolu najzad(!) dokopao jebenog dvadesetog mesta.......Serem vam se u H2H!! :rant:

Edited by bob loblaw

Klisi na klupi, izgubicu za par bodova. Zajebi, ne mogu vise. Postavicu tim, pa nek ide sve u kurac do kraja.Gde zavrsim, zavrsim. Pozdrav

Klisi na klupi, izgubicu za par bodova. Zajebi, ne mogu vise. Postavicu tim, pa nek ide sve u kurac do kraja.Gde zavrsim, zavrsim. Pozdrav
Bice i malo vise, ulazi mi Mertesacker sa 6 umesto Azpija.

Lider Sokolovic se provukao. Bice nereseno. A meni 10 poena na klupi :isuse:Samo Bane da nije dobio zuti danas, pobedio bih za 1.Damn it!

Bice i malo vise, ulazi mi Mertesacker sa 6 umesto Azpija.
Bice kurac. Imam poen prednosti, dva kada sa klupe udje Hil. Tebi dolazi Mertesaker sa 6, a meni verovatno neki bonuscic za Persija - 3 poena maks.
I meni pun kurac sranja. Doveo Berbatona i Nolana za ovo kolo a oni po 4 lagano. Bolje da nista ne diram.Naravno izgubio sam jer je RVP mrtvacu Adasevicu donio 32 od ukupno 57 poena :isuse:

Transferi zakazali, ali srecom dobih pola kosa, Jusi ne dobi mozda i zasluzen bar bod bonusa evilsmile.gifTim kriminalan za sledece gejm vikove, svi se raspadaju jedan po jedan, samo cudom mogu zadrzati 3. mesto sa jednom Tolom za vratom.

• Author

Два узастопна пораза и од борбе за Јевропу отклизах ка пропасти двадесет и првог места. Надам се само да неће баш сви слепци да претекну мене кљакавог.

najbolji rezultat gw-a ima neki car iz indije, 131 pts, od prvog kola nijedan transfer :D

94 boda u ovom kolu i po :Hail:

Transferi zakazali, ali srecom dobih pola kosa, Jusi ne dobi mozda i zasluzen bar bod bonusa evilsmile.gifTim kriminalan za sledece gejm vikove, svi se raspadaju jedan po jedan, samo cudom mogu zadrzati 3. mesto sa jednom Tolom za vratom.
I meni je prilicno kriminalan tim, ali bilo bi lako i tebi i meni da sam ti samo ja za vratom, od mog 4. do Praslinovog 15. mesta razlika je samo 4 boda. Kakva borba za LS! :Hail: Jos u sledecem kolu igram protiv SParka koji drzi prvo i drugo mesto u klasicima. A i borba za titulu izmedju Lezilebovica i Sokolovica izgleda nece biti resena do poslednjeg kola. I na pogadjalici slicno, izmedju prva 3 mesta razlika 15 poena, 4. zaostaje 50.
Guest
This topic is now closed to further replies.