Moća Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Srećom kupio sam Artetu, ali sa druge strane i novopridošli Duff je izašao u 9. minutu . 3 napadača - 3 dvojke. Dobra stvar je što i Trotersi imaju istu napadačku liniju (kao i kapitena i zamenika kapitena koji isti briljiraju sa dvojkama )Zajebavas sirotinju jel da??? Imas 42 poena ja 19 na koju foru mislis da te stignem? Kupio sma Heitingu pred ovo kolo i on odigra jedan jebeni minut.
Lezilebovich Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Ne mislim baš da ćeš me stići (ne znam odakle ti to, vidiš da piše da srećom imaš i ti te napadače), ali sam gubio i veće razlike, a i nije 42 nego 38.
John Coltrane Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Napokon jedno krshteno (polu) kolo sa bar 3 igraca sa dvocifrenim ucinkom i najvise bodova u ovom kolu
ducca Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Jebao me Santi Cazorla i fama koja ga prati. Treci put ove sezone kupujem to govno i svaki put je dobacio do 2 poena. A vazno je da me je u par navrata sahranio ko iz picke
nbg4ever Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 +1Kod mene se zakuvalo. Trenutno 60-56 za mene, ali uz pocetnih -20, gubim 16p razlike. Bar pre vecerasnjih bonusa.Sanja se donekle isplatio. Sad dedi ceka Azpija, a ja Azara, Berbu, O'Nila, DeGeu, Klisija, Persija. Ako me ne sjebu nekim rotacijama, i ako Persi zabiberi praslinovcima, imam fighting chance. Ali opet mislim da cu zazaliti zbog nedavanja trake RvP-u.Pogodjen x na IKTSu.
Tolaa Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Jos jedan CS za Distina, tako da je ovo gotovo. Ulazim u borbu za mesto u Ligi sampiona.
Прслин Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Педесет секунди колико је Монреал одиграо у ова два кола су спречила Тарнера да уђе са клупе са својих 7 бодова. Ако изгубим због тога, а све су шансе да ће се управо то догодити, скупљам прилоге за трошкове пута до Лондона где ћу да убијем оно француско шпицасто педофилско кукавичко уштекано говно.
Daddy Cool Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 +1Kod mene se zakuvalo. Trenutno 60-56 za mene, ali uz pocetnih -20, gubim 16p razlike. Bar pre vecerasnjih bonusa.Sanja se donekle isplatio. Sad dedi ceka Azpija, a ja Azara, Berbu, O'Nila, DeGeu, Klisija, Persija. Ako me ne sjebu nekim rotacijama, i ako Persi zabiberi praslinovcima, imam fighting chance. Ali opet mislim da cu zazaliti zbog nedavanja trake RvP-u.Pogodjen x na IKTSu.Lepo si me obavestio, nisam ni ulazio na sajt FPL :-)
Pokojni Ruxin Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Moji transferi specijalno za ovaj dabl gejmvik, monreal i žervinjo, su mi združenim snagama iz dve utakmice doneli ukupno - JEDAN jebeni bod. :lolol:Au koji raspad, sunce ti jebem...ne isključujem ni da me rahmetli arčesten dobije na kraju, i ako ima čovek ukupno jedno 3 aktivna igrača. Ako mu podivlja tevez© biće baš veselo....
Feindouno Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Preokrenuo protiv nedasevica, vodim 11 razlike.Njemu jos igraju Demba, Bane i RVP© a meni Berba, Hart i O'Brien. Nolani se ponistavaju.
nbg4ever Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Koga cete se ratosiljati nakon ovog kola?Ja sam ovih 6 transfera pravio sa preostalih 5-6 kola na umu, tako da jedino Kazorla leti. Ne znam sta da radim sa Berbom (zavisi i od vecerasnje partije). Mada, valja se spremati za gejvik 36.
ducca Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) Meni bi WC lego kao budali samar, imam 4-5 teskih skartova u timu, ne znam ko pre da leti... Bogme i svih 6 kad uracunam Sukija raspalog. Edited April 17, 2013 by ducca
Weenie Pooh Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ja moram RVPa da se lišim, ne mogu da ga gledam, neprijatno mi je da navijam da će dati gol <_<Ali koga da kupim, nemam pojma. Suareza ne smem pošto sam ga već upropastio, možda uzmem neku jeftinoću (uz Lamberta i Benteketa) pa da zakrpim sredinu nekim skupljim.
ducca Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Pa uzmi Aguera, poceo je da daje golove, a ima i dabl gejm vik za 2 nedelje...
Recommended Posts