Sam Spade Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ma sta da lazem/ne lazem, svako normalan bi ga prodao :( Kasno sam video.
Feindouno Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) Au crni Uini, cemu ekstra transfer Edited April 6, 2013 by Feindouno
Weenie Pooh Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 A? Jel' trebalo da zadržim povređene Bejla i Flečera?
Feindouno Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Da ako si imao 11 igraca. Vidis da ce biti opasan kriplfajt, svaki bod je bitan.
Weenie Pooh Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Lambert je već doneo 5 poena, dakle kompenzovao je za tih -4 sam. Sutra Mata sigurno zarađuje više od Bejla...
Weenie Pooh Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ja to kažem sebi kad god se probudim i pogledam u ogledalo...
nbg4ever Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Kako mi se tim, u nekih 4-5 kola, potpuno raspao. Neverovatno. Scesni, Hart iz Redinga, Mertesaker, Dejvis iz Svonsija, Onuoha i Klint Hil, povredjeni Volkot, suspendovani Felaini, metiljavi Sisoko, Persi i Lukaku.Vidim ja da ce biti jedno veliko -24 spremanje!
ducca Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Дуццо, честитке на заслуженој победи.Hvala, hvala. Ali bogme na misice. U svakom slucaju bar ti je tim skoro spreman za sledeci double week sa Monrealom i Santiem, a i bez tog extra transfera verovatno bi bio kratak za 2-3 boda. Poslednja kockica biće 1 karamelica umesto Miće ovih dana i vikend moze da pocne, pretpostavljam... <_< Edited April 7, 2013 by ducca
Прслин Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Рачунао сам да ће Бејл да игра и да ћу му дати капитенску, па да тако покушам да направим разлику (био сам сигуран да ће теби капитен да буде Суарез), зато сам и попиздео и отишао у -4 када се повредио. После тога ми је било јасно да ће или Мата да одвали или ћу да трснем. И ето, трснух. Али нема везе, ово ми је тек други пораз у последњих 11 утакмица, опстанак је обезбеђен а - као што рече - имам темеље тима за следећих пар кола. Чека ме још 2-3 измене у следеће 2-3 недеље, али мирно спавам и планирам појачања и проширење стадиона за следећу сезону.
Hudersfield Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Uspio sam izgubiti od poslednje plasiranog i neaktivnog tima. Bravo
zoki Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Uspio sam izgubiti od poslednje plasiranog i neaktivnog tima. Bravo danas svi znaju da igraju fudbal fantazi... :Dpitaj praslina i mene kako je gubiti od uvek neugodnog archestena... :isuse:kod mene prekinuta lepa serija od 5 uzastionih pobeda... u stvari, postoji šansa a to je da rvp uvali 4 komada...
Recommended Posts