Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Da, stvarno mi nije jasno sta si hteo sa Michuom :P
Ma pusti, video sam da ništa ne radi u poslednje vreme i zaključio da mu je vreme da pokida. Po zakonu velikih brojeva <_<
  • Replies 4k
  • Views 154k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sada je vec ocigledno da je RvP u krizi. Ode jos jedno kolo niz vodu...

Ducco vodim 37-26 bez bonusa. Ostao mi Sniderlin sa 7 na klupi :isuse: Bice napeto tabi Tejlor, Sisoko, Kol i Bejl a meni Mata© i Fletcher.

Fenomenalno kolo, zaista. Nemam reci <_<

Od krucijalne mi je važnosti da ga West Ham metne

Fenomenalno kolo, zaista. Nemam reci <_<
Samo se žališ, umesto da pohvališ De Geinih rekordnih 6 poena :PPetnaest poena razlike, prva pobeda u poslednjih pet kola! :Hail:

Pobeda nad Arentina Utd i prodezetak serije na cak dve vezane pobede.

Strepim od bonusa <_<

Sjajnih 36 poena je bilo dovoljno da se pobedi SPark!!! Asmir i A$hley sa CS-ovima jedini koji su imali učinak, dovoljno!! :0.6:

Stigli bonusi

60 poena. 9 ostalo na klupi.

Iako sam se svim silama trudio da izgubim od Naa-e, na kraju "sigurna" pobeda. Ovim mislim i da sam najverovatnije obezbedio opstanak u top 20, osim u slucaju nekog totalnog raspada u preostalih osam kola, a znajuci mene verovatno ce koliko sutra u glavi poceti da mi se stvara plan kako da to samoubistvo iz zasede i izvedem.

60 poena. 9 ostalo na klupi.
+1
Iako sam se svim silama trudio da izgubim od Naa-e, na kraju "sigurna" pobeda. Ovim mislim i da sam najverovatnije obezbedio opstanak u top 20, osim u slucaju nekog totalnog raspada u preostalih osam kola, a znajuci mene verovatno ce koliko sutra u glavi poceti da mi se stvara plan kako da to samoubistvo iz zasede i izvedem.
Cestitam, zasluzio si, s obzirom da sam nekako uspela da skupim manje bodova nego sa 7 igraca u onom sakatom kolu.

Izgubio sam 49-42 zato sto ona govna iz Stouka nisu primila gol prvi put u osamstopetsto utakmica a neprijatelj ima Begovica i Soukrosa (17 jebenih poena ukupno) :isuse:Ne mogu da vezem 2 dobra kola da jebe oca™U random ligi drugi od 20 timova, 4 boda iza prvog.Na pogadjalici blagi uzas, +10

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.