nbg4ever Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Za pobedu u random h2h-u, bilo mi je potrebno da Klint Hil dobije makar bod. Bas me je ispostovao <_<
Прслин Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Teсна победа у мини-дербију против Пастира и скок на 7. место. Од четвртог места и Лиге шампиона дели ме само један бод.Нешто ми пало на памет: 20 првопласираних прави следеће године ПППремијер лигу. Да ли би били вољни да промените имена својих клубова у складу са коначним пласманом на табели, тако да свако узме име правог клуба који је заузео исту позицију у стварности? Три последња би узели имена тимова из Чемпионшипа који улазе у Премијер лигу,На тај начин би следеће године тачно знали када се састаје неко ко је једва преживео са неким ко је био други или трећи, а и биће забавно када Саутемптон освоји лигу, а Челзи испадне :)
ducca Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Zvuci zanimljivo, Platinijevskitm, mada mi je bedak sto ce se izgubiti kontinuitet i tradicija prethodnih rezultata (a i svake sezone bi se onda menjali nazivi timova)...Plus bi veliki problem bile privatne lige gde se godinama zna ko koje ime nosi.
zoki Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Mozemo da turimo ime kluba u zagradu - Cuvari Tradicije (Stoke) :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Прслин Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Моћо, не брине ме твој ригидан став пошто си виђен да завршиш у Чемпионшипппу.
Прслин Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 MOЋООООО.... ПОЗДРАВЉАААА ТЕЕ СЛААААВКОООО ШАААААААЈБЕР!
Hudersfield Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Usvaja se Praslinov prijedlog jedino ako Arsenal završi kao prvi :PNeću da budem MANUTD
Прслин Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 И мене је у међувремену престравила могућност да будем Тотенхем. Можда да сачекамо финални расплет, па цело лето можемо да се око овог расправљамо?Иначе... ФК Белодугмекатарина 74 - 56 Trotters Inc.
Lezilebovich Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Usvaja se Praslinov prijedlog jedino ako Arsenal završi kao prvi :PNeću da budem MANUTDvidiš da si u padu forme, prvenstvo postaje interesantnije :)
Recommended Posts