Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ajmo Dimitrije sine Mitre jos dva komada za pobedu!!!

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U kurac i Berba i ćevapi i sve :mad:

Posted

Za pobedu u random h2h-u, bilo mi je potrebno da Klint Hil dobije makar bod. Bas me je ispostovao™ <_<

Posted

Teсна победа у мини-дербију против Пастира и скок на 7. место. Од четвртог места и Лиге шампиона дели ме само један бод.Нешто ми пало на памет: 20 првопласираних прави следеће године ПППремијер лигу. Да ли би били вољни да промените имена својих клубова у складу са коначним пласманом на табели, тако да свако узме име правог клуба који је заузео исту позицију у стварности? Три последња би узели имена тимова из Чемпионшипа који улазе у Премијер лигу,На тај начин би следеће године тачно знали када се састаје неко ко је једва преживео са неким ко је био други или трећи, а и биће забавно када Саутемптон освоји лигу, а Челзи испадне :)

Posted

Zvuci zanimljivo, Platinijevskitm, mada mi je bedak sto ce se izgubiti kontinuitet i tradicija prethodnih rezultata (a i svake sezone bi se onda menjali nazivi timova)...Plus bi veliki problem bile privatne lige gde se godinama zna ko koje ime nosi.

Posted

Mozemo da turimo ime kluba u zagradu - Cuvari Tradicije (Stoke) :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Моћо, не брине ме твој ригидан став пошто си виђен да завршиш у Чемпионшипппу. :fantom:

Posted

Ne cujem te tamo dole moras glasnije :P

Posted

MOЋООООО.... ПОЗДРАВЉАААА ТЕЕ СЛААААВКОООО ШАААААААЈБЕР!

Posted

Usvaja se Praslinov prijedlog jedino ako Arsenal završi kao prvi :PNeću da budem MANUTD

Posted

И мене је у међувремену престравила могућност да будем Тотенхем. Можда да сачекамо финални расплет, па цело лето можемо да се око овог расправљамо?Иначе... ФК Белодугмекатарина 74 - 56 Trotters Inc.

Posted

Mrs tamo ostalo mi 28 poena na klupi tad.

Posted
Usvaja se Praslinov prijedlog jedino ako Arsenal završi kao prvi :PNeću da budem MANUTD
vidiš da si u padu forme, prvenstvo postaje interesantnije :)
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...