Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)
Izgubio sam 49-42 zato sto ona govna iz Stouka nisu primila gol prvi put u osamstopetsto utakmica a neprijatelj ima Begovica i Soukrosa (17 jebenih poena ukupno) :isuse:Ne mogu da vezem 2 dobra kola da jebe oca™U random ligi drugi od 20 timova, 4 boda iza prvog.Na pogadjalici blagi uzas, +10
Posle one pobede u Uefa Champions Lizi koji su uzeo za 2 poena posto se Riberi povredio kad vise nisam mogao da ga zamenim, bolje da cutis i da se ne javljas, znas? Edited by pantelia
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Samo da vas obavestim da sam najzad popustio i kupio Suareza. Terajte ga dok je vreme...

Posted

Pa dobro, kad vec mora... A nije mi nesto preterano ni stalo do tog petog mesta i Lige Evrope sledece sezone :fantom:, tako da bolje sad nego dogodine :P.

Posted

Pa to sam i ja računao, praktično nema više za šta da igra, ne rizikujem mnogo. Jedino što ću da mu upropastim šanse da bude prvi strelac lige, ali i RVP je u krizi, biće zanimljivije ovako...

Posted
Posle one pobede u Uefa Champions Lizi koji su uzeo za 2 poena posto se Riberi povredio kad vise nisam mogao da ga zamenim, bolje da cutis i da se ne javljas, znas?
Posteno, 1-1 :)
  • 2 weeks later...
Posted

Gubim 99% danas.Tim mi je masakriran, Walcott i Debuchy povrijeđeni, Bunn suspendovan i povrh svega toga Rooney na klupi, a protivnikov kapiten RVP počinje. Ne vidim kakvo me čudo može spasiti, ali dobro, biće mnogo zanimljiviji nastavak lige.

Posted

Odem u minus da dovedem Nastasica i on naravno ne igra. :isuse:

Posted (edited)

Kakvo kolo, Yaya, Jay, Michu, Bale...usrase se od golova :Hail:Ponistise Yayu :mad:

Edited by ducca
Posted

I ja se obradovao Bejlovim i Mićinim™ golovima/asistencijama, ali posle video da ih i Ćevap ima :mad: E pa, bar nema Robson-Kanua, čijih 7 poena skoro poništava njegovog RVP© sa 8. Egzotični hipsterski izbori se isplaćuju :fantom:Sutra očekujem da Benteke i Suarez© zajedničkim snagama razvale LFC i Aston Vilu...

Posted
Gareth-Bale-008.jpg:Hail: :Hail: :Hail:
Šta je ovo, najzad ostavio onu devojku i postao anarhista?
Posted

Vodim 15 razlike protiv ugodnog™ rivala. OStao mu jos Suki© a meni Suki :fantom:53 poena, Santi me opet ispostovao :wub: a ostali standardno.

Posted

Ja sam kao pobedio, ali vise zahvaljujuci neaktivnom adasevicu, nego mojoj umesnosti. Jbga, osim DeGee i Bejla, nemam raspolozenog igraca, vec neko vreme. A nisam ni vidio da je Volkot povredjen i da je pao za jebenih 0.6, pa nisam mogao da uzmem Santija. Oh, well...

Posted

Volkot je najveca prevara ovog jebenog fantazija.

Posted

Benteke ubica. Čeka se odgovor Suareza...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...