Tolaa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Kakav je ucinak imao suarez na kraju? :nisamkuci:Cenim da me dobila tolaa ipak. :(Da si stavio Sukija za kapitena, izvukao bi nereseno. Za mene neplanirana pobeda, bila sam pustila ovo kolo niz vodu, nisam htela u minus.Naravno da nisam stavila dzokera na Njukasl.
Weenie Pooh Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 U sledecem kolu, sudar titana! Vini kontra MjurielaMa stvarno titanski, nisam ni 20 mesta iza tebe na tabeli... tek 16. Imam celu jednu pobedu u poslednjih četrnaest kola, pa ti vidi da li možeš gore od Petoletke...
nbg4ever Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Mislim na staz na topiku. I u ovom kolu si imao vise poena od mene. A ja sam 4 kola bez pobede. Plus uopste nemas los tim, bar za sledece kolo. Bice krvavo, mmw
Weenie Pooh Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 14 > 4Nije toliko kvalitet tima u pitanju koliko baksuzluk. U skoro svim utakmicama ove sezone ispostavi se da mog najboljeg igrača ima protivnik, obično je njemu kapiten a meni ne... Ali da ne kukam previše, *snickers*
nbg4ever Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 U koje pare da ce Stoke zabeleziti klin, uz gol Soukrosa? Sad kad sam se otarasio i poslednjeg grla
Weenie Pooh Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 To bi im bio prvi clean sheet u poslednjih 468 utakmica.
nbg4ever Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Prosto je neverovatno koliko su beskorisni. A ona secanja iz prvog dela sezone, su i dalje toliko jaka, da su me sprecavala da ih ekspedujem ranije. Kad se samo setim postova "uzeti nekog nesretnika kao drugog golmana i igrati Begovica svake nedelje"
Aleksandar88 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Jebo me pas, odlucujem se da li da prodam WIlkinsona i dovedem Monreala, ili da prodam Showcrosa i dovedem Rafaela i naravno odlucim se za ovo drugo. Monreal da gol, a mrtvi Wilkinson ne nastupa uopste.
ducca Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Mene ubi trenutno odbrana Trottersa sa silnim poenima, od WBA mi zavisi koza dal ce sjebati smrdljivi Stoke, al tesko. Inace masivan hail za Jay Rodrigeza, gol i ass za nadu.
Weenie Pooh Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Jebo me pas, odlucujem se da li da prodam WIlkinsona i dovedem Monreala, ili da prodam Showcrosa i dovedem Rafaela i naravno odlucim se za ovo drugo. Monreal da gol, a mrtvi Wilkinson ne nastupa uopste.A Shawcross ima clean sheet, prizvao ga nbg4ever gore :DMjuriele može samo još Bale da spase, a sasvim je moguće da zabeleži jedno tri gola i dve asistencije pošto sam mu ja skinuo traku...
nbg4ever Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Da, stvarno mi nije jasno sta si hteo sa Michuom :PBejl, Persi, DeGea,... to je to. Valjda ce biti dovoljno.
Aleksandar88 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Jebo me pas, odlucujem se da li da prodam WIlkinsona i dovedem Monreala, ili da prodam Showcrosa i dovedem Rafaela i naravno odlucim se za ovo drugo. Monreal da gol, a mrtvi Wilkinson ne nastupa uopste.Ahahahahhahah ne igra ni Rafael, ahahahahahahahahahaah :0.6: .
nbg4ever Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) Carski! :DEvans takodje ne igra. Za sta ga sad matori odmara, kad su ispali iz LS. Ima da leti. Momentalno.E, i sto ne igra Scesscnisz? Nije branio ni u LS. Povreda, ili... ? Edited March 16, 2013 by nbg4ever
copkillah Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Suki kapiten umesto RvPa, Rafel ne igra, zamenio Monreala u prošlom kolu
Aleksandar88 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Suki kapiten umesto RvPa, Rafel ne igra, zamenio Monreala u prošlom kolu Dobrodosao u klub luzera, s'tim sto sam ja u nocasnjem vaganju ipak ostavio traku RvP-u, a Suarezu dao vicekapitena.
Recommended Posts