Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Na pogadjalici prvih cetvoro u 10 poena... :fantom:I skoro svi po 90 poena na Newcastle... :lolol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako je propao Sturridge, prvo povreda a onda pad forme... sve zato što sam ga ja kupio <_<

Posted
Na pogadjalici prvih cetvoro u 10 poena... :fantom:I skoro svi po 90 poena na Newcastle... :lolol:
A dole u borbi za LE clever bastard, ja i ko god je srdjanppp u 25 poena.Stotka na Njukaslu danas, ostalo sam skoro sve masio.Na fantaziju sam juce imao najvise poena u ligi, danas dodajem jos 30-ak a bice valjda i neki bonus tako da bi se moglo i do 55-60 poena ukupno sa cca 8 igraca. Pobjeda naravno protiv seratora Timija
Posted

Čestitam zoki, ispade da je Suarez ipak malo bolji igrač od Sturridgea :(

Posted

Kakav je ucinak imao suarez na kraju? :nisamkuci:Cenim da me dobila tolaa ipak. :(

Posted
Kakav je ucinak imao suarez na kraju?
9 pre bonusa
Posted (edited)

Hvala. Jebo me benteke!

Edited by bob loblaw
Posted
Suarez sutra dva gola i asistencija.
Ja se izvinjavam. Doduše da je bio dosuđen još neki penal kao što je trebalo, verovatno bi dao.
Posted
Čestitam zoki, ispade da je Suarez ipak malo bolji igrač od Sturridgea :(
Hvala!! Marvo asistencija, covek odluke!! :lol:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Posted
Седма победа за редом. Следеће недеље коначно пораз, због купова ми не игра 10 играча. :isuse:
Непријатељ пре почетка кола имао 9 играча из тимова који не паузирају. Онда му отпали Ленон и Тарабт, а остали цареви скупили мање поена од мог капитена Бејла. Осма победа за редом. Не могу да верујем. :0.6:
Posted

Jebo me ekstra transfer, izgubim 4 da bih uzeo 2 boda. Iks na kraju

Posted

Da je Lukaku dao gol iz penala, pobedio bih 56-54 :thumbdown:

Posted

U sledecem kolu, sudar titana! Vini kontra Mjuriela

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...