Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Jaskalainen i O'Brajen, 20ppi - 2 bonusa. Demel, 19ppi - 0 bonusaJos da se sutiram u dupe od srece

• Author

Још увек водиш 56:53. Сутра Астон Вила да два гола и нерешено је. Не заигра неко од ових мојих или неко добије жути и добио си. Незгодно је када се јури резултат са три одбрамбена играча у гостима, па макар и против Виле.

Odlicnih 83, protivniku ostao samo Dzeko da nadoknadi 20 razlike tako da upisujem pobedu :fantom: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Tako sam lepo vodila protiv Sokolovica do juce, i onda Bale. :frust: Sad jos ostao moj Zabaleta protiv Aguera koji ne igra, tako da mu ulazi 7 poena sa klupe.

• Author

Е, мој Моћо, џаба смо се нервирали.

:0.6:

Edited by Праслин

Ja nisam, jos juce sam prezalio. 28 poena na klupi jebote jel moguce.

Edited by Moća

Tako sam lepo vodila protiv Sokolovica do juce, i onda Bale. :frust: Sad jos ostao moj Zabaleta protiv Aguera koji ne igra, tako da mu ulazi 7 poena sa klupe.
Pa kad ti ne izboksova 3 boda protiv Sokolovica, cemu ostali da se nadaju... Tja
  • Author
Ja nisam, jos juce sam prezalio. 28 poena na klupi jebote jel moguce.
Шта се чудиш, ти си их тамо оставио. :PСедма победа за редом. Следеће недеље коначно пораз, због купова ми не игра 10 играча. :isuse:

Jbte, sto se meni ne zalomi da igram protiv tako nekog??? Ko za inat, naleteo na coveka koji ne samo da ce imati prvih 11, nego i viska na klupi. Spremam jedan cheeky punt, mozda me i usere. Ali sustinski, zrtvovao sam sledece kolo, zarad otpremanja drvne gradje.

Meni Baines, Uolkot, Santi i Rafael samo ne igraju. Timmiju vise od nekoliko bitnijih igraca al vjerujem da ce me dobiti na neko ludilo Glena Dzonsona.19. mjesto na tabeli :isuse:

mislim da imam sreće sa protivnikom za sledeće kolo (Archesten United). prvo, nisam siguran ni da je aktivan jer je ukupno uradio samo 6 transfera, ali i pored toga ima samo 3 raspoloživa igrača za sledeće kolo.

Time koliko imas igraca, mrzi me da brojim?Ja 9 i golmana al jedan od tih je supak Henderson

Trosilo se ovog jutra hvala bogu, nema krize kad su sakata kola... Nakrpih 10 startera, plus eventualno pokojni Guthrie

fei, 7 ili 8, ali jedan je guthrie i ne znam da li ce cezar braniti.sad pogledah, 9 - cezar i guthrie. ovo kolo sam svakako otpisao.

Edited by Timmi

Otisao u minus da bih skrpio 9 igraca od kojih je jedan Marvo :isuse: Nastupam u do sada nevidjenoj formaciji 3-3-3 :D, Uini cuvaj se!! :ph34r:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Guest
This topic is now closed to further replies.