Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Baines već dva komada? :Hail: Imam i Shawcrossa, još samo da ga je i Agger dao kad mu je Podolski ono skinuo sa gol linije...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
ako bejns bude imalo klinšit i neće biti baš nešto gusto :(
Meni je to skroz ok :D
Posted

Mata © :fantom:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Upali Lezilebovicev dzinks, ocekivano :fantom:

Posted

Majmun je uveo Rafaela da igra 18 minuta i uzme 0 bodova ne bi li ponistio Noblovih 5 sa kojima bih dobio. Jebem ti Fergusone mater!

Posted

Adašević izdominiran, razlika negde dupla. Mislim da je to prvi put da me nije odvalio tim kome je kapiten RVP :o

Posted

Ja dobio neaktivnog Archesten junajteda. Cini mi se da sam skupio 49 + bonusi(od Mate kapitena ocekujem 6p bonusa).

Posted

Mislim da sam opet izgubio. I neka sam, ko me jebe kad sam glup.

Posted

Pa doooobro, odavno se i nisam raspao ko čovek...Fela kapiten umesto Mate pun pogodak! Mada bi mi drugi izbor verovatno bio Steven Fucking Fletcher tako da i ne treba da žalim previše.

Posted

Mene stra' i da pogledam. Bar dok ne izadju bonusi, da odmah znam na cemu sam :unsure:

Posted

Rafa Benitez da mi se napase omudine za držanje Dembe na klupi, eto ti 2 komada sad... :mad:Pružen je solidan otpor Sokolovićima ali pred kraj sam izgubio po 1 CS Noriča i Čelzija plus autogol OBrien-a.. 9 razlike poraz... :cry:A i kome jebe kada umesto nekom od veznjaka (Mata/Walcott/Bale) idem ziheraški i dajem traku RVP-u... :frust:

Posted

Bejns :Hail:, a od skoro je i kupljen na Draftu :)

Posted (edited)

Hvala bogu pa su ga izduvali i persijevci ovo kolo, tako da ovih mojih četres' ipak nije za skrivanje u rupu. :) Prso sam i u kupu u H2H-u naravno, ali zasluženo...Ali Azpilicueta i Rafael po 0 :D :Hail:

Edited by bob loblaw
Posted

Pobeda, pobedaaaaaa! :0.6:50-41. Sta sam se ja, koju picku materinu, istripovao da je neizvesno? :huh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...