Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Transferi i izmene se subotom zatvaraju u 12.30 CET, bez obzira na to da li je prva utakmica u 13.45 ili 16.00. Ovo sto si danas napravio ti je tim za sledecu nedelju.
Hmm... <_< a sledeći meč baš protiv tebe?Mogao bi i da pročitam pravila malo detaljnije.Hvala Naa :)
  • Replies 4k
  • Views 153.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nastasic in i clean :). Marveux opet asistencija, ali zabo klupu.

Ramirez sjebao asist Mati, i dao Szseczsnom -3 za penal i karton. Sutni, govedo jedno!

Cestitam protivniku pobedu, a spanskom konobaru milu novu godinu.

Ja sa tobom igram, ne? Dzinksuj ti samo... kad Poljak dobije crveni, Volkot se povredi, a Demba udje i upise gol i asist - bice veselo

Niko nije bas toliki baksuz, ovo mi je gotovo izvesno drugi ili mozda treci uzastopni poraz. Sledece kolo mi dolazi, iz mrtvih vracen, Kagawas, a posle njega Fei, tako da ocekujem sebe ispod crte kroz par nedelja.

Bar mi je drago sto sam Matu ubo. Doveo sam ga jednom i drzao samo dve utakmice gde nije uradio nista. Onda sam ga prodao i u prvom sledecem kolu je dao gol Vest Hemu, ponistio klin Jaskalainenu nakon cega sam izgubio za poen-dva. Doduse, Azpilikuetu sam prodao, ali planiram da ga vratim umesto Gibsa za kolo-dva*Ovi ladno igraju vec 15 minuta, jebo me tenis :isuse:Elem, Volkot kapiten ^_^Ali Santi asist <_<

Edited by nbg4ever

Predlažem da se nbg4everu upiše kaznenih -8 poena za gledanje tenisa <_<"Svi uslovi su ispunjeni da uđe Andrej Aršavin, pada sneg, niska temperatura..." :isuse:

Ne seri da je to rekao :lol:

Neko ima Uolkota© i Matu a neko kurcevog Santija i Hazarda.No™ sve je to ocekivano, poraz je upisan prije pocetka kola.

Persa rutiner. Ali sad ga ima svako, pa me i raduje previse :yawn2:

A tu je i RVP. Covjeku su svi dali gol, strasno.

A sada i Rafael prima gol u stotom minutu da ubije svaku nadu. Mrs u kurac!

I Vidara. Jebe se SAFu sto je bio povredjen i taman posla da ga izbaci kad je vec gol visio. Al' da ne kukam, ako Felaini i Bejns ne polude, imam pobedu.

izasli su bonusi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.