Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

+1. ruku na srce, bezveze sam ih toliko natrpao.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Al su krenuli da prangijaju, sunce ti jebem :)

Posted

Ja cu biti na 88, mozda 90 ako Volkot dobije 2 bps. Dobar skor, pobede u obe H2H lige, ali sam malo razocaran. Jbga, nisu ni WH ni ARS morali da zapocnu sa 0-1.Moram ponovo da zakukam... Ben Dejvis = 4x WH&ARS

Posted

Danas uzeo 31 poen sa trojicom i preokrenuo u random ligi u kojoj sam trenutno drugi, bod iza prvog :DU nasoj ligi sam izgubio zbog losijeg kapitena.P.S.Uzeo sam Flecera, prodajte ga slobodno. I to umjesto Podolskog koji je odvalio al nervira me jebiga.Na pogadjalici stotka, nije lose.

Posted

Morzeni me zasluzeno dobili 92:76, obojici Volkot©, Silva prelomio mec.. >_>Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted
Uzeo sam Flecera, prodajte ga slobodno.
Znajući tvoju ljubav ka povređenim fudbalerima, nadam se da je Daren Flečer u pitanju? Ne moja zlatna rezerva Stiven? :unsure:
Posted

Pobeda nad Muslinom zahvaljujuci Santiju kapitenu, koji je jedini koji se isplatio u ovom WC trpanju Arsenalovih i WH-ovih igraca. Sad moram da ih se resim. Posle 2 poraza, 2 pobede za redom, pa se vracam u prvih 10. Spojlerovci ce biti treci. :fantom:U random ligi u kojoj sam prva od pocetka (prvi poraz mislim da sam imala tek negde oko 15. kola) izgubim od drugoplasiranog za 1 poen posle bonusa od sinoc, njegov Podolski dobio 2. Jos uvek imam 3 boda vise.Pogadjalica losa od pocetka godine.

Posted

Nova (tesna) pobeda 66-65 protiv ekipe iz gornjeg doma United City.

Posted
4 igraca sa po 2 utakmice. Od 8 mogucih, 0 klin sitova :isuse:
vazno da si meni prisrao™ za odbranu :fantom:Nadam se da si uzeo neki dzemper...
Posted

Uzo jedan hipsterski kardigan, snizen sa 7k, na 3.5Bar cu biti lep, gde god zavrsio ^_^A od odbrane sam odustao. Jebu me non stop ove sezone, pa da ne trosim pare za dzabe. Jedan dobar, a ostali neka budu razni Demeli, Dejvisi, Hartovi.

Posted
Posle 2 poraza, 2 pobede za redom, pa se vracam u prvih 10. Spojlerovci ce biti trecA. :fantom:
Jinxom na jinx :fantom:/mindgames on/Ali sad već moram da iskoristim WC, ne bi bilo pošteno prema 36 kolega da igram sa timom pravljenim za prošlo kolo./mindgames off/
Posted

Sama sam sebe jinxovala time sto sam rekla da pobedjujem. Ali posto koristis WC, vreme je da ti cestitam na pobedi. :fantom: Ne znam kako da se resim Arsenalovih i WH-ovih igraca.

Posted
/mindgames on/Ali sad već moram da iskoristim WC, ne bi bilo pošteno prema 36 kolega da igram sa timom pravljenim za prošlo kolo./mindgames off/
Koliko vidim, izneverio si 36 kolega. :fantom: Sutnula sam Gibsa koji nije ispunio svrhu u proslom kolu i taman imala dovoljno za Zabaletu.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...