nbg4ever Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) Izasli, izasli... jebeni Klisi ima 8 bodova, a komplet moja zadnja linija, sa sve klupom - 10. Al bar cetvorica imaju jos 1 mec.Gomilanje odbrambenih zbog dabl gejmvika se pokazalo kao tezak fejl. Znao sam da je maksimum koji mogu da ostvare nekih 7 poena, sto je zanemarljivo vise od relativno sigurnih 6 od sitijevaca i svonsija. Zato su sedmorica velicanstvenih iz sredine i napada, ostvarila 57 poena. Svi su imali bar gol/asist, a ceka se jos Felaini.Enivej, 57 poena i jos 6 igraca, Volkot kapiten Edited January 20, 2013 by nbg4ever
Прслин Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 70 поена, највише у лиги. То значи да је време је за размонтиравање тима!
John Coltrane Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 51 bez Felainija i Bejnsa, sa 6 bodova na klupi. Nastasic i bonus fasovao :).
Weenie Pooh Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Igraju i Baines i Felaini i Jelavić, jebali me oni. Ostade 22 poena na klupi u vidu Fletchera i Benteketa :(
nbg4ever Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 I feel for you, brother :(S tim sto meni na klupi uvek ostaju Dzonson i Kueljar. I Berba, jednom. Zajeban taj Sanderlend
Feindouno Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 I ne gubim mnogo kad se sve uzme u obzir. Imao bih sanse da je recimo Rafaelu ostao onaj CS.Podolskog sam uzeo kao zamjenu za Dembu, strasan kiks.
Pokojni Ruxin Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Što, Demba je ovo kolo i onako imao 1 bod, a Podolski se valjda vraća sledeće nedelje...I ja se mislim da je napuštanje Dembe way to go, ne mogu da se patim sa Rafinim rotacijama. Verovatno ću najzad iskoristiti tu divlju kartu pa iskombinovati nešto.Opstao sam u kupu, i dobio H2H (osim ako Volkot ne postigne neku gomilu golova), yippee ki yay mr falcon! :0.6:
Feindouno Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Svejedno je uzeo vise bodova od Podolskog otkad sam ih zamjenio. Nije problem izbacivanje Dembe, veci mi je problem naci normalnu zamjenu posto vec (odavno) imam Rikija i Berbu a Flecera mi se ne kupuje opet, nervira me.
Pokojni Ruxin Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Pridruži se našem malom Remy pokretu! Suva smo ekskluziva, ima nas trenutno 1.1%. :)Ili Lukaku ako baš moraš.... <_<
nbg4ever Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Svejedno je uzeo vise bodova od Podolskog otkad sam ih zamjenio. Nije problem izbacivanje Dembe, veci mi je problem naci normalnu zamjenu posto vec (odavno) imam Rikija i Berbu a Flecera mi se ne kupuje opet, nervira me.Da nisi spucao sav imetak u odbrambene igrace, imao bi za Persija, a samim tim i resen captain choice svake nedelje. Da nema Santijevog dabl gejmvika, ja ne znam kome bi stavio traku u tvom timu.A i ja sad razmisljam da li da ostanem sa Lukakuom, ili da se oprobam sa alternativnim opcijama. Remi i Lambert nemaju bas neki raspored. Flecer ima, ali i Dzonson mi radi posao.Felaini je juce bio bas defanzivan, pogotovo nakon ulaska Anicebea i Miraljasa. I pored toga imao je dve odlicne sanse, i jednu "umalo" asistenciju. Na kraju je dobio 2 bonusa, tako da uprkos cinjenici da ima samo jedan asist u zadnjih 6-7 kola (ukljucujuci i tri suspenzije), i dalje ima konstantan ucinak. Edited January 22, 2013 by nbg4ever
Weenie Pooh Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Pih, ko još bira igrače prema rasporedu <_< Ja upravo najurio raspalog Jelavića, uskače moćni Sturridge iako ga čekaju Arsenal i Man City away. (Predvideo sam da će dečko da propadne ali on za sada daje gol po utakmici - pa reko da učinim koliko mogu da se taj trend ne nastavi.)
Feindouno Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Da nisi spucao sav imetak u odbrambene igrace, imao bi za Persija, a samim tim i resen captain choice svake nedelje. Da nema Santijevog dabl gejmvika, ja ne znam kome bi stavio traku u tvom timu.Da ti nesto znas ne bi bio 11 mjesta ispod mog metiljavog tima
nbg4ever Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/rs/en/zara-W2012-s/317594/1145515/STRIPED%20TWIST%20KNIT%20SWEATERKupi si dzemper, dok su na snizenju. Bice ladno u champioshipu sledece godine :smoris:
Weenie Pooh Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Pobeđujem bez postignutog gola. Hvala ti Snarče...
nbg4ever Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) 4 igraca sa po 2 utakmice. Od 8 mogucih, 0 klin sitova Edited January 23, 2013 by nbg4ever
Recommended Posts