Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted
Transferi i izmene se subotom zatvaraju u 12.30 CET, bez obzira na to da li je prva utakmica u 13.45 ili 16.00. Ovo sto si danas napravio ti je tim za sledecu nedelju.
Hmm... <_< a sledeći meč baš protiv tebe?Mogao bi i da pročitam pravila malo detaljnije.Hvala Naa :)
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nastasic in i clean :). Marveux opet asistencija, ali zabo klupu.

Posted

Ramirez sjebao asist Mati, i dao Szseczsnom -3 za penal i karton. Sutni, govedo jedno!

Posted

Cestitam protivniku pobedu, a spanskom konobaru milu novu godinu.

Posted

Ja sa tobom igram, ne? Dzinksuj ti samo... kad Poljak dobije crveni, Volkot se povredi, a Demba udje i upise gol i asist - bice veselo

Posted

Niko nije bas toliki baksuz, ovo mi je gotovo izvesno drugi ili mozda treci uzastopni poraz. Sledece kolo mi dolazi, iz mrtvih vracen, Kagawas, a posle njega Fei, tako da ocekujem sebe ispod crte kroz par nedelja.

Posted (edited)

Bar mi je drago sto sam Matu ubo. Doveo sam ga jednom i drzao samo dve utakmice gde nije uradio nista. Onda sam ga prodao i u prvom sledecem kolu je dao gol Vest Hemu, ponistio klin Jaskalainenu nakon cega sam izgubio za poen-dva. Doduse, Azpilikuetu sam prodao, ali planiram da ga vratim umesto Gibsa za kolo-dva*Ovi ladno igraju vec 15 minuta, jebo me tenis :isuse:Elem, Volkot kapiten ^_^Ali Santi asist <_<

Edited by nbg4ever
Posted

Predlažem da se nbg4everu upiše kaznenih -8 poena za gledanje tenisa <_<"Svi uslovi su ispunjeni da uđe Andrej Aršavin, pada sneg, niska temperatura..." :isuse:

Posted

Neko ima Uolkota© i Matu a neko kurcevog Santija i Hazarda.No™ sve je to ocekivano, poraz je upisan prije pocetka kola.

Posted

Persa rutiner. Ali sad ga ima svako, pa me i raduje previse :yawn2:

Posted

A tu je i RVP. Covjeku su svi dali gol, strasno.

Posted

A sada i Rafael prima gol u stotom minutu da ubije svaku nadu. Mrs u kurac!

Posted

I Vidara. Jebe se SAFu sto je bio povredjen i taman posla da ga izbaci kad je vec gol visio. Al' da ne kukam, ako Felaini i Bejns ne polude, imam pobedu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...