Weenie Pooh Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Kakve veze ima da li je odbrambeni dotakao, mora da se piše asistencija Suarezu za prvi i Lucasu za drugi, iako nisu ni krivi ni dužni za te golove :DInače, iskusno sam cenio da Sterling počinje... izvini loblaw, ali evo, verovatno će ući u poslednjih 5 minuta da nas poštedi autosubs učinka -_-
Weenie Pooh Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Važi, pročitaću, ali može mali summary na brzinu? Do sada smo imali milion "asistencija" u kojima se lopta odbije od nekolicine protivničkih igrača pre nego što dođe do strelca, pa nikom ništa. Pisala se asistencija i posle šuta, i ispucavanja, i kratkog dodavanja na svojoj polovini (Bale)...
kralj Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ima valjda veze da li je protivnicki igrac dirao loptu u kaznenom ili van njega.
Weenie Pooh Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) Za sada imam 4 poena od četvorice na terenu, i 9 poena od jednog na klupi ("povređeni" Fletcher) :D Jebo me Sterling...@kralj: Zezaš? Kakve to ima veze, zašto onda gol van kaznenog vredi isto koliko i gol iz kaznenog? Kladio bih se da je bilo "asistencija" kad neko još na boku zakači loptu i potpuno joj promeni pravac, ali onda ipak padne nekom desetom na volej... Edited January 19, 2013 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) Srećom sam kasno pročitao, inače bih bio u ozbiljnoj dilemi da li da ga ipak ubacim umesto Remija. :)A i ja sam se mogao zakuniti da će biti asisentcija za Suareza, sa obzirom na ovogodišnja idiotska pravila...koja ću pročitati! Edited January 19, 2013 by bob loblaw
Moća Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja gledam rezultate i kontam kapiten Suarez gol, Flecer 2 komada i rekoh super. Kad posle vidim imam Lamberta a ne Flecera :isuse:Sent from my cigla using Tapatalk
Garnirung Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Kako me gejski pokrao njihov server...Oko 2 zamenio Berbatova i Rafaela sa Zabaletom i Staridžom, stavio traku Lambertu, sve iskliktao po make transfers i tako to i sad se ulogujem, kad ono isti tim od prošle nedelje :wacko:Ua, bre lopovi!
Прслин Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Како ми изби 4 бода рахметли Овен голом у последњој секунди.
nbg4ever Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Za sada 16p od 4 igraca. Vest hemovci izneverili, a mogao sam da dovedem Dejvisa. Propustio neke ocekivane klin sitove (l'pool, swa, mci). Tu sam negde, na par poena zaostatka od Rokenrole, s tim sto je njemu Suarez kapiten. Cekamo Volkota... i Lukakua!Buhahahha! Ode klin Svonsiju
Tolaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Kako me gejski pokrao njihov server...Oko 2 zamenio Berbatova i Rafaela sa Zabaletom i Staridžom, stavio traku Lambertu, sve iskliktao po make transfers i tako to i sad se ulogujem, kad ono isti tim od prošle nedelje :wacko:Ua, bre lopovi!Transferi i izmene se subotom zatvaraju u 12.30 CET, bez obzira na to da li je prva utakmica u 13.45 ili 16.00. Ovo sto si danas napravio ti je tim za sledecu nedelju.7 poena od 4 igraca. Imam 2 iz Arsenala, 2 iz WH-a, protivnik Muslin 1 Arsenal, 3 WH. Meni je Cazorla kapiten, verovatno nece nista uraditi dok ga ne promenim.
nbg4ever Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Cini mi se da je Dzerard ubedljivo najpotcenjeniji fantazi igrac u poslednjih mesec-dva
Pokojni Ruxin Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 I ja se nadam Cazorlinom učinku, inače može biti gusto i protiv Kagawas i u kupu. Očekujem 2x2 poena...
Feindouno Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 U ovom kolu gubim od sampiona.Za sad je ok sem sto govnar liverpuldjanski ne igra i sto Stoke prima 5 golova po mecu otkad sam doveo Camerona.
Weenie Pooh Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Stoke se stvarno neobjašnjivo raspao od kako im je gostujući Suarez izvukao penal u prvom minutu. Posle toga su im ubacili 3 Southampton, 3 City, 4 Chelsea, i 3 Swansea :DNa mojoj klupi Fletcher 2 gola, Benteke samo 1, ne znam da li će motivisati startera Jelavića da skrpi više od dva poena nekako <_<
Recommended Posts