Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Ocekujem da se moja serija poraza produzi na 2 nakon sto podivlja RVP, kapiten neaktivnog neprijatelja.Inace niko od divljekartovanih™ nije nista uradio, Trnbul ne igra, Noubl ne igra, Pilkington 3 :isuse:

Fejlovao sa Turnbulom, nisam znao da je Yaya na ACN... krasno.

Begović na kraju solidan sa samo četiri primljena gola, dva od saigrača.Ima li neko Waltersa u timu? Čovek je uspeo da zabeleži dva autogola i promašen penal :D

Imam 22 boda na terenu, i jedno 20 na klupi. Jebeni Dzonson i jebeni Snajderlin kome ja dajem prednost

Imam ja kao prvu izmenu, na svu srecu spasao me Tores koji je usao na vreme :ziga:Ja sam valjda jedini kome je Tores doneo 5 poena :DS tim sto mi promasen penal nista nije odneo, posto imam Baneta.

Walters prva izmjena :D sva sreca izgleda da nece uci.Kapiten mata 24 and counting :0.6:

Edited by clever bastard

Auh...juce sam ubacio Waltersa :isuse:Nadam se da nece moci nikad vise ovakvu utakmicu da ponovi.

• Author

Невероватно како ми се пред почетак сваког кола учини да ћу без икаквог напора остварити сигурну победу, а онда ме скоро по правилу стварност сурово демантује. Мислим да се узрок таквог несклада између моје представе света и онога какав је он заправо налази дубоко у мени и сваким следећим поразом све сам ближи закључку да је у питању један нашироко распрострањен феномен који наша цивилизација назива глупошћу.

Невероватно како ми се пред почетак сваког кола учини да ћу без икаквог напора остварити сигурну победу, а онда ме скоро по правилу стварност сурово демантује. Мислим да се узрок таквог несклада између моје представе света и онога какав је он заправо налази дубоко у мени и сваким следећим поразом све сам ближи закључку да је у питању један нашироко распрострањен феномен који наша цивилизација назива глупошћу.
:lolol: :Hail:Pridruzi se nama koji se pred svako kolo pomirimo s porazom, pogotovo pred ovo kad igramo protiv tima koji je u proslom imao 70 poena vise. A za sad sasvim lepo ide, doduse nije odmoglo ni to sto je zeznuo WC.

Nisam uopšte siguran da ću da iskoristim WC, ali ozbiljno, eventualno ako me natera neka serija povreda i/ili suspenzija.Kako sam se sam sebi usrao u život sa prošlom, možda bolje da ne pipam, barem neću sjebati mnogo, kad već ne znam da poboljšam.Sa Ćevapom će da bude neizvesno do kraja. Imamo obojica po 3 iz Čelskija i po 1 Sautemptondjana, s tim što je njemu Djemba kapiten, meni Bane.

I kod mene je WC bio totalni promasaj al sam ipak dobio.Takodje mi nije jasno zasto mi je kapiten Berbaton a ne Hazard za kog sam znao da igra 2 utakmice.

Ja sad gledam sta cu i koga da vajldkardujem, i prosto mi je zao. 4-5 transfera, u vrh glave.Cekao bih jos jedno kolo, al poskupece mi neki igraci.Note to myself: Nikad, nikad, NIKAD ne stavljati dzokera ne Everton/Totenhem. Jos jednom, ni ka da!

Ja samo da ostavim jedan predubok naklon Hudersfieldu Sokolovicu :ziga: :Hail: :ziga:Najbolji igrac PL fantasy-a koji se pojavio na ovim prostorima.

• Author

+1Jесте цар.

:blush:Hvala velika momci!Nema šta, kenja me za sve pare.

Guest
This topic is now closed to further replies.