Feindouno Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Ocekujem da se moja serija poraza produzi na 2 nakon sto podivlja RVP, kapiten neaktivnog neprijatelja.Inace niko od divljekartovanih nije nista uradio, Trnbul ne igra, Noubl ne igra, Pilkington 3
sabahudin Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Fejlovao sa Turnbulom, nisam znao da je Yaya na ACN... krasno.
Weenie Pooh Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Begović na kraju solidan sa samo četiri primljena gola, dva od saigrača.Ima li neko Waltersa u timu? Čovek je uspeo da zabeleži dva autogola i promašen penal :D
nbg4ever Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Imam 22 boda na terenu, i jedno 20 na klupi. Jebeni Dzonson i jebeni Snajderlin kome ja dajem prednost
pantelia Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Imam ja kao prvu izmenu, na svu srecu spasao me Tores koji je usao na vreme :ziga:Ja sam valjda jedini kome je Tores doneo 5 poena :DS tim sto mi promasen penal nista nije odneo, posto imam Baneta.
clever bastard Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) Walters prva izmjena :D sva sreca izgleda da nece uci.Kapiten mata 24 and counting :0.6: Edited January 12, 2013 by clever bastard
Behemoth Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Auh...juce sam ubacio Waltersa :isuse:Nadam se da nece moci nikad vise ovakvu utakmicu da ponovi.
Прслин Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Невероватно како ми се пред почетак сваког кола учини да ћу без икаквог напора остварити сигурну победу, а онда ме скоро по правилу стварност сурово демантује. Мислим да се узрок таквог несклада између моје представе света и онога какав је он заправо налази дубоко у мени и сваким следећим поразом све сам ближи закључку да је у питању један нашироко распрострањен феномен који наша цивилизација назива глупошћу.
Tolaa Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Невероватно како ми се пред почетак сваког кола учини да ћу без икаквог напора остварити сигурну победу, а онда ме скоро по правилу стварност сурово демантује. Мислим да се узрок таквог несклада између моје представе света и онога какав је он заправо налази дубоко у мени и сваким следећим поразом све сам ближи закључку да је у питању један нашироко распрострањен феномен који наша цивилизација назива глупошћу. :Hail:Pridruzi se nama koji se pred svako kolo pomirimo s porazom, pogotovo pred ovo kad igramo protiv tima koji je u proslom imao 70 poena vise. A za sad sasvim lepo ide, doduse nije odmoglo ni to sto je zeznuo WC.
Garnirung Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Nisam uopšte siguran da ću da iskoristim WC, ali ozbiljno, eventualno ako me natera neka serija povreda i/ili suspenzija.Kako sam se sam sebi usrao u život sa prošlom, možda bolje da ne pipam, barem neću sjebati mnogo, kad već ne znam da poboljšam.Sa Ćevapom će da bude neizvesno do kraja. Imamo obojica po 3 iz Čelskija i po 1 Sautemptondjana, s tim što je njemu Djemba kapiten, meni Bane.
Feindouno Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 I kod mene je WC bio totalni promasaj al sam ipak dobio.Takodje mi nije jasno zasto mi je kapiten Berbaton a ne Hazard za kog sam znao da igra 2 utakmice.
nbg4ever Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ja sad gledam sta cu i koga da vajldkardujem, i prosto mi je zao. 4-5 transfera, u vrh glave.Cekao bih jos jedno kolo, al poskupece mi neki igraci.Note to myself: Nikad, nikad, NIKAD ne stavljati dzokera ne Everton/Totenhem. Jos jednom, ni ka da!
pantelia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ja samo da ostavim jedan predubok naklon Hudersfieldu Sokolovicu :ziga: :ziga:Najbolji igrac PL fantasy-a koji se pojavio na ovim prostorima.
Hudersfield Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 :blush:Hvala velika momci!Nema šta, kenja me za sve pare.
Recommended Posts