Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

'sup, bitches? :fantom:Najbolje kolo sezone, rutinska pobeda protiv famoznog Sokolovica.Vidim, dećko je ozbiljan igrač - prvi u klasiku, prvi u h2h-u, među 300 na svetu, al đaba! Sitna je on riba za T. Mjuriela, autora mnogobrojnih pobeda u PPP fantazijima.
Zaslužena pobjeda, nema šta. Sve čestitke!Ja sam već odradio WC, kupio RVP-a i sad imam tandem u napadu od kog se gaće tresu.Inače, liga nam je baš zanimljiva, a naročito borba za mjesto u prvih 20, gdje ravnopravno učestvuje pola lige i gdje 12. i 29. razdvajaju samo dvije pobjede.Sledeće kolo derbi, Trotersi - United City gdje je super što jedan mora izgubiti.

A sta ako odigramo nereseno ;)

Cartmene daj da se dogovorimo ko ljudi za taj X pa nek crknu dusmani.

Namestice vec Tolaa ™ :naughty:Ja bih bio zadovoljan i iksom... skroman sam momak :)

Pa to bi bilo idealno!Jednim udarcem dvije muve, ali nećemo pretjerivati sa očekivanjima.Nego, je li ostao ko živ u onom kupu?

Banjica boys su i dalje zivi u kupu...Ko je jos iz nase lige?

I dalje jašem!Dva puta me Suki kapiten vadio iz bezizlazne situacije.

Gledam sad nesto spisak ucesnika u H2H... zanimljivo da su se, izuzimajuci mene, vodeci na tabeli svi kasno prijavljivali u ligu (kao 30-35. clan)Nisu to cista posla :)

• 2 weeks later...

Fail godine - aktivirao WC par minuta pred deadline posle celodnevnog premisljanja, transferi koje sam planirao se resetovali, dok sam ih odradio ponovo zabagovao net i ne izvrsih nijedan, WC otisao u kurac :frust: U teskoj sam depresiji.

Fail godine - aktivirao WC par minuta pred deadline posle celodnevnog premisljanja, transferi koje sam planirao se resetovali, dok sam ih odradio ponovo zabagovao net i ne izvrsih nijedan, WC otisao u kurac :frust: U teskoj sam depresiji.
Pa nasao si da aktiviras WC kad igras protiv mene. Nisam ja dzaba Tolaa. :fantom: Hihihi.

Eh... :(Ja dumao cele nedelje koga od Celsijevaca da stavim. Imao para za Turnbula, Ceha i Azpilikuetu. A niko od njih troje nema garantovana oba starta. Uzeo Zapipiluketu umesto povredjenog Kueljara, pa sta bude. Demba kapiten, inace. Valjda se nisam zajebao.

Zato je "neaktivni" Kagawas uspješno izvršio WC i natrpao tri čelsijevca, čisto da meni oteža život :frust:

Mudro sam birao Begovića na golu umesto Krula, jer kod prvog gostuje momčad 1 Rafe Beniteza, a drugi sa raspalom Njukom brani u gostima Norwichu :isuse:Dva autogola i jedan penal za sada...

I ja sam Krula ostavila na klupi i stavila Jaaskelainena koji je za sad primio 3. Ali makar sam kapitena potrefila, Mata sa 2 asistencije. :Hail:

Make that 3.

Guest
This topic is now closed to further replies.