Weenie Pooh Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Yaya u prošlom kolu dao gol, ja ga posle prodao jer računam da sledećih 10 utakmica neće ništa da uradi, kad on odmah i u ovom zabada
Moća Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) +1Takodje sam pokvario Felainija. Do pre dva kola sam imao Pienaara a Felaini je zabijao. Proslo kolo kupim Felainija umesto Pienaara i evo ga cupavi nula a Steva proslo kolo gol i sada asistenciju Edited December 15, 2012 by Moća
Weenie Pooh Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) Ti si načeo Žbunokosog, ja sam ga dokrajčio - od ovog kola i ja ga imam :(Iskupio se Shawcross asistencijom za onaj autogol...A pazi ovo, Moćo: Fellaini has headbutted Shawcross with considerable violence (second-hand reporting this, I haven't seen it). Neither the referee nor his assistants spotted it, but the Belgian can expect a hefty suspension once the Premier League honchos spy the video this evening Edited December 15, 2012 by Weenie Pooh
Feindouno Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Bravo ducco, tim ti je super ali nisam ocekivao ovakvo krvoprolice. Mogla bi da padne WC za sledece kolo, valja prekidati ovu seriju poraza.
ducca Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Krenuo si da gatas :) ... ocekujuci da Mićatm nesto opepeli do kraja na WHL i da se Santi sutra usere. A tu je i uvek neugodni Nolan. Nista tu nije gotovo.Inace iz nekog razloga dospeh na prvo mesto jedne od PPP Classic liga, a s obzirom da sam u drugoj na 2. mestu, i uz to sam i admin, bojim se da ću biti primoran da je ugasim, ionako je napravljena greškom dok nije reaktivirana stara Classic liga Edited December 16, 2012 by ducca
Tolaa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Nemoj da gasis, ima u njoj igraca koji nisu igrali prosle godine. A i tu ces sigurno izbiti na prvo mesto. Pokvarila sam Micu iz prve.
zoki Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Osim sto su ga kolege fantazisti pokvarili, Micko nije mogao nista da uradi kad je postavka Svonsija bila golo govno.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Lezilebovich Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Puk'o sam , a protivniku ce verovatno zavrsiti sa 9 igrača...
zoki Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Da nisam krenuo sa -4 danas bi slavio pobedu protiv FC Ronin-a, ovako John ima +2 a meni ostaje Santi sutra... Napeto... Edited December 16, 2012 by zoki82
ducca Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 sto se svjesno osudjujes na prosjecnost sa runijem i van persijem? potpuno antifantazerski potez.31 poen :smoris:Inace kolateralna steta dovodjenja Roonija bese jeftin veznjak - Pilkington, 11 poena, gol, ass i 2 bonusa. Nije me skoro usralo kao juce
Recommended Posts