Moća Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ja se sve nadam sad ce Reding da ga zabije a oni igraju ko da su iz medjuopstinske lige upali slucajno.
Moća Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 I pod hitno da se vrate Praslin i ona kukumavka iz Majamija dosadno mi bre samom ovako.
Tolaa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Evo i formalno da se zahvalim ;) Jes da je samo asistencija 2 asistencije i 2 p. bonusa, al ajd...Kao sto vec rekoh, nema na cemu. Jel ima jos neko sem mene da nema Micu i da ne planira da ga tura u tim?Ja ga nemam, ali razmisljam o njemu. Ovo je i zvanicno upozorenje svim Micinim vlasnicima pred sledece kolo.Na kraju ipak pobeda protiv neaktivnog protivnika koji je pre ove poslednje utakmice imao 11 poena vise, ali kapiten Flecer i Kueljar su me izvukli. Kupljeni su pred ovo kolo zbog 2 utakmice, sad ne znam sta cu s njima i likom iz Redinga koji nije odigrao ni minut u 2 utakmice. Bar da je neki od njih u sredini terena, pa da ne razmisljam, nego ga smaknem zbog Mice.
Moća Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 A sta je sa Dr.Zoidbergom? Ocu gubitnicku medalju u ovom kolu!
Tolaa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) Stani u red, meni duguje 2 gubitnicke i jednu pobednicku otkad ga nema. :(Zna li neko je l' najavio negde da ga nece biti?Edit: Izbegava nas: Last Active Today, 19:15:14 Edited December 11, 2012 by Naa
Sam Spade Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ja ga nemam, ali razmisljam o njemu. Ovo je i zvanicno upozorenje svim Micinim vlasnicima pred sledece kolo.Aj nemoj.
Tolaa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Aj nemoj. Dacu ti mrvicu nade: javlja mi se drugaciji koncept za sledece kolo, ali ne mogu nista da obecam. Ima ga i moj protivnik, a ne bih bas da mu poklonim 10-15 poena ako ga ne kupim, bar da ga neutralisem.
Weenie Pooh Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Stani u red, meni duguje 2 gubitnicke i jednu pobednicku otkad ga nema. :(Zna li neko je l' najavio negde da ga nece biti?Nije valjda digao ruku na sebe? Mislim, jeste užasno ponižavajuće izgubiti od mene, ali ipak nije ni prvi ni poslednji... hm, možda je pretposlednji kome se to ikad desilo...
Timmi Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 moj protivnik drugi gubitnik kola jesi li ziv, bobe?
Weenie Pooh Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Uini pederu platices mi kad tad za Berbatova!Ja sam ti platio unapred u onom kolu kad si me dobio u svom stilu, stavljanjem trake usranom Ešli Kolu (gol za pobedu + clean sheet + bonus) <_<Javi kad prodaš Berbu, da ga prodam i ja :P
Tolaa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Uzmi ga Tolo! Odluku objavljujem u petak, taman da svi koji ce tada pozeleti da ga prodaju, imaju vremena da to i ucine.Eeeeej, pa ja sam opet POBEDNIK KOLA! :0.6: Hocu tabele, morala bih da budem u samom vrhu na obe!
Hobbit slayer Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Prvi put od početka sezone da sam ušao u Premier League zonu :DSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Recommended Posts