Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Jel ima jos neko sem mene da nema Micu i da ne planira da ga tura u tim?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Uini ti si kriv za moj novi poraz iako sam iskoristio WC!!!
Čekaj, stani, pazi...nemoj da džinksuješ... :DPošto Flečer ne igra, ulazi ti Hjuz sa 2 i traka ide Santiju, to je još 6 a meni ulazi Azar sa 5... Znači, 64:63 za tebe.. :fantom:Moji Kueljar i R. Kanu tek treba da zarade pišljiva 2 poena... :unsure:
Posted

Pa oni samo da se pojave na terenu dobio si. Jedino da bude 2-2 i da obojica dobiju po zuti.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted
ček bre, kako ne čekam ... pa ima još dvojicu sanderlanđana u timu koji igraju danas .. ako obojica zaigraju i ne dobiju žuti i ne daju autogol, eto meni 3 boda u najgorem meču kola
Aaaaaaa... uopste nisam izvalio da se u ovom kolu igra 11 utakmica :(Jos ti onaj magarac kapiten... Nadam se da ce sandrelandjani da pojedu neki budjav lebac, pa da ce da propuste mec. Odoh sad kuci da bacam vudu vradzbine na njih :cry:
Posted

Igra Flecer.. Moco, rastu ti sanse, meni ne igra R. Kanu.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Videcemo ako Flecer da jedan zgoditak bice svasta. Ali cisto sumnjam. Mora da ga primi Sanderlend pod obavezno.

Posted

Ziv sam i ne gledam vise, prepustio sam zeni komandu nad daljinskim, necu se nerviram.. :D Ma koga lazem, pusticu neki potok uskoro.. :fantom: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Opet ti imas velike sanse.Ako ostane ovaj rezultat pobedjujes.

Posted

Za sada sve nade polazem u O'Nila da ce zameniti Flecera do 60-og, ipak je rovit.. :unsure: :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Pu pu daleko bilo. Ipak je 2-0 najopasniji rezultat :P

Posted

Na kraju sam čak došao i do pristojnog rezultata jer je u poslenjem minutu odrambeni igrač asistirao veznjaku kapitenu za gol ... Hvala im obojici

Posted
Zoki cestitam pobedu. :/
Hvala, bio je dobar meč!! :thumbsup: Nije mi bilo svejedno poslednjih 10 minuta... :unsure:
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...