Aleksandar88 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 (edited) Pogledam trenutno najbolju ekipu u globalu, do sada u kolu, lik ima 178 transfera jebote koji car Edited December 8, 2012 by Aleksandar88
Hobbit slayer Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Michu©, al' sam se dvoumio da li da uzmem Torresa ili Defoea umesto Suarez a, i odlučio se za ovog drugog :wacko:Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
cartman Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Kako ovo drugo moze da bude asistencija za Teveza? Centrirao iz kornera, neko izbio loptu glavom do Zabalete koji sa 16m daje gol...
Aleksandar88 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Kako ovo drugo moze da bude asistencija za Teveza? Centrirao iz kornera, neko izbio loptu glavom do Zabalete koji sa 16m daje gol...Ja sam se na ovakve slucajeve vec navikao, nekad meni u korist, nekad protiv mene....
cartman Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Ma ok sve to samo ovo nema veze sa asistencijom.
Moća Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Bice napeto kod mene i Cuvara tradicije. On vodi 58-54. Meni ostali Flecer© i Berbatov njemu samo Flecer, Ako ne bude igrao Flecer njemu ulazi Azar sa 5 a meni traka prelazi na Kasorlu sto znaci dodatnih 6. E sad ne znam dal mi ulazi odbrambeni ako ne igra Flecer ili mora da bude 2 napadaca u formaciji?
Weenie Pooh Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 izasli bonusi, izdvaja se micina nula.A kome su onda dali 3? Čarli Adamu?
zoki Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Bice napeto kod mene i Cuvara tradicije. On vodi 58-54. Meni ostali Flecer© i Berbatov njemu samo Flecer, Ako ne bude igrao Flecer njemu ulazi Azar sa 5 a meni traka prelazi na Kasorlu sto znaci dodatnih 6. E sad ne znam dal mi ulazi odbrambeni ako ne igra Flecer ili mora da bude 2 napadaca u formaciji?Danas me izvukli RVP© i Rafael Ja uz Flecera imam jos jednom Kueljara i Robson Kanua ;) Ne mora da bude 2 napadaca, ulazi ti odbrambeni.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Moća Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Danas me izvukli RVP© i Rafael Ja uz Flecera imam jos jednom Kueljara i Robson Kanua ;)Ne mora da bude 2 napadaca, ulazi ti odbrambeni..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2Znaci ti si taj. <_< Izem ti Pricu da on nije uradio nista imao bi neke sanse. Znaci mora Berba da odradi jedan gengbeng Njukasla.
Weenie Pooh Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Zaboravi to za Berbu, nisam ga još prodao :(
Recommended Posts