Feindouno Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 +bonus imam ga i ja ali Fei-ju kapiten. <_<Mogo si bar da cestitas olosu nijedan
Moća Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Koj moj da cestitam kad si rekao da neces biti tu par meseci :P
zoki Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Flecer ne igra!! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Moća Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Normalno da ne igra kad sam ga ja stavio za kapitena <_<
Tolaa Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 I meni je kapiten. Valjda ce igrati protiv Redinga. Protivnik u ovom kolu mi je neaktivan, ima u timu Vidica i Kagavu, a opet postoji sansa da izgubim ako mu polude Micu ili Tevez. Na pogadjalici mi je ovo do sad najteze kolo.
Weenie Pooh Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 (edited) Ja opet zaboravio da izmenim tim, i dalje mi je Oscar kapiten :isuse:Nema na čemu, neprijatelju™.Opa, već ušao sa klupe? Sad kad izdominira, gol i dve asistencije su minimum Edited December 8, 2012 by Weenie Pooh
Sam Spade Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Konačno da ubodem kapitena sa više od 2 poena. Mjuriel, živ li si?
Moća Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Mića krenuo da se isplacuje. I Mata je postigao zgoditak.
Aleksandar88 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Samo da se zahvalim klupskom sapatniku Viniju, sto se svim silama potrudio da mi u sezoni koju je pustio niz vodu, olaksa put ka 3 boda. Valjda se moji puleni nece masovno samoubiti.
Moća Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 @SPade ako mene pitaš da. Sve sam mislio mora da stane a on krenuo i neće da stane.
Weenie Pooh Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Samo da se zahvalim klupskom sapatniku Viniju, sto se svim silama potrudio da mi u sezoni koju je pustio niz vodu, olaksa put ka 3 boda. Valjda se moji puleni nece masovno samoubiti.Nema na čemu, ja već mesec dana vodim tim samo putem zen meditacije... i dve pobede su izborili u tom periodu (vs. Dr Zoidberg i Bob Loblaw) Bilo bi previše da sam dobio tri od četiri meča vezanih očiju...Mada nikad se ne zna, možda sutra Kompany da dva gola Man Unitedu a Tevez i Felaini popasu po crveni karton :D
Recommended Posts